Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Γκιόλας: Προσλαμβάνουμε με αξιοπρεπή μισθό και όχι το χαρτζιλίκι των εργολάβων (Vid)

Επίθεση στη ΝΔ για την στάση της στο θέμα των προσλήψεων
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 18 Ιαν. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Μιλώντας στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας επέκρινε την στείρα αντιπολιτευτική τακτική της Ν.Δ. για να πέσει η Κυβέρνηση και να μην γίνουν πράξη τα μέτρα που προωθούνται και αφορούν στην οικονομική βελτίωση των Ελλήνων πολιτών, τις προσλήψεις και τη λειτουργία του Κράτους.

Όπως σημείωσε: «Θα προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις για την ανακούφιση των Ελλήνων πολιτών παρά την κωλυσσιεργεία της αντιπολίτευσης. Όλα όσα έχουμε υποσχεθεί θα γίνουν πράξη γιατί η κοινωνία του απαιτεί».

Ο κ. Γκιόλας τόνισε: «Είναι μύθος και τεράστιο ψέμα τα περί μεγάλου και διογκωμένου Κράτους. Αντικαθιστούμε όσους αποχωρούν προσλαμβάνοντας υπαλλήλους με αξιοπρεπή μισθό και όχι το χαρτζιλίκι των εργολάβων. Στην Εκπαίδευση θα προσληφθούν όσοι έχουμε σχεδιάσει μέχρι το 2021»

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.