Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διόδια

Θέλουν να υποχρεώσουν τους φορτηγατζήδες να περάσουν υποχρεωτικά από το ταμείο του Μορέα

Τι καταγγέλει η Λαϊκή Συσπείρωση

Κυβέρνηση και Περιφέρεια θέλουν να υποχρεώσουν τους φορτηγατζήδες να περάσουν υποχρεωτικά από το ταμείο του Μορέα, σύμφωνα με καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση:

«Καλούμε τους αυτοαπασχολούμενους ιδιόκτητες φορτηγών αυτοκινήτων σε επαγρύπνηση για να μην περάσουν τα σχέδια της κυβέρνησης και της Περιφέρειας, για απαγόρευση κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους από την παλιά εθνική οδό Τρίπολης Σπάρτης.

Θέλουν να αναγκάσουν το φορτηγατζή να περάσει από το ταμείο του Μορέα, ακολουθώντας υποχρεωτικά το δρομολόγιο Σπάρτη-Λεύκτρο-Τρίπολη και αντίστροφα.

Να πραγματοποιήσουν 46 επιπλέων χιλιόμετρα με ότι αυτό συνεπάγεται (καύσιμα, φθορές κλπ) και να επιβαρυνθούν με 32€ επιπλέον διόδια.

Πλήρωσαν μια φορά τα λαϊκά στρώματα για να φτιαχτούν οι δρόμοι, πλήρωσαν δεύτερη για κακοτεχνίες και αποζημιώσεις των κατασκευαστικών ομίλων και πληρώνουν και πανάκριβα διόδια για τη χρήση των δρόμων.

Μπορεί το χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο να ανέβαλε για δεύτερη φορά τη λήψη απόφασης, φοβούμενοι τη λαϊκή κατακραυγή όμως θα το ξαναφέρουν.

Υπάρχει απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που θέλει να εφαρμόσει η Περιφέρεια, που υποχρεώνει τους φορτηγατζήδες υποχρεωτικά να περνούν από τα διόδια, που εισπράττουν οι ιδιώτες που εκμεταλλεύονται τους εθνικούς δρόμους.

Μαζί με την πάλη για την κατάργηση των διοδίων, ο λαός πρέπει να τους ανταμείψει και με την ψήφο του στις επόμενες εκλογές. Να στηρίξει το ΚΚΕ που με συνέπεια σε όλα τα επίπεδα, Δήμο-Περιφέρεια-Βουλή, αντιπάλεψε αυτές τις αντιλαϊκές επιλογές».

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.