Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Δήμος Ναυπλιέων: Εμείς φροντίζουμε για τα αδέσποτα

Η δημοτική αρχή ευλογεί τα γένια της δηλώνοντας πως αντιμετωπίζει το πρόβλημα με τον καλύτερο και πιο φιλόζωο τρόπο.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 17 Ιαν. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Το πρόβλημα με τα αδέσποτα στο Ναύπλιο έχει πάρει διαστάσεις και σχολιάζεται ποικιλοτρόπως από τους πολίτες που καθημερινά βρίσκονται αντιμέτωποι με δυσάρεστες καταστάσεις, όπως επιθετική συμπεριφορά από πλευράς των ζώων ή ακόμα χειρότερα την προσπάθεια εξόντωσής τους με δεκάδες φόλες σε διάφορα σημεία της πόλης. 

Ο Δήμος Ναυπλιέων από την πλευρά του δηλώνει μεταξύ άλλων πως τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί από πλευράς του, πάνω από 550 εμβολιασμοί, στειρώσεις, νοσηλείες και αποπαρασιτώσεις αδέσποτων, ενώ έχουν διατεθεί μεγάλα ποσά για την φιλοξενία τους, χωρίς ωστόσο να παραθέτει τα σχετικά νούμερα.

Όπως σημειώνει η δημοτική αρχή σε δελτίο τύπου που απέστειλε:

«Πολλά γράφονται και βλέπουν το φως της δημοσιότητας ειδικά το τελευταίο, προεκλογικό, διάστημα, για την πολιτική του Δήμου Ναυπλιέων για τα αδέσποτα. Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ακόμα και την εποχή που ήταν απλός δημοτικός σύμβουλος στον δήμο, είχε δείξει το ενδιαφέρον του και την ζωοφιλία του για τα αδέσποτα αναλαμβάνοντας επικεφαλής της επιτροπής με φιλόζωους δημότες για την προστασία των αδέσποτων.

Ως δήμαρχος πλέον έχει επανειλημμένα στηρίξει μαζί με το δημοτικό συμβούλιο την προστασία των αδέσποτων και τον περιορισμό της αναπαραγωγής τους. Ειδικά τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί από πλευράς δήμου, πάνω από 550 εμβολιασμοί, στειρώσεις, νοσηλείες και αποπαρασιτώσεις αδέσποτων, ενώ έχουν διατεθεί μεγάλα ποσά για την φιλοξενία τους.

Καθημερινά η δημοτική αρχή παρακολουθεί από κοντά το πρόβλημα με τα αδέσποτα προσπαθώντας, με όσα όπλα της επιτρέπει ο νόμος και η οικονομική κρίση, να αντιμετωπίζει το πρόβλημα με τον καλύτερο και πιο φιλόζωο τρόπο».

Θα επανέλθουμε σε αυτό το θέμα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ...

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.