Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Γιώργος Λυκουρέντζος

Στο Ναυπλιώτη δημοσιογράφο Γιώργο Λυκουρέντζο το κοινοβουλευτικό βραβείο του Ιδρύματος Μπότση

Ο δημοσιογράφος τιμάται για την αντικειμενική κάλυψη των εργασιών της Βουλής και την επιτυχή προβολή – ανάλυση θεμάτων της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 17 Ιαν. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Στο Ναυπλιώτη δημοσιογράφο Γιώργο Λυκουρέντζο απονέμεται σήμερα το βράδυ σε ειδική εκδήλωση παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου το κοινοβουλευτικό Βραβείο του Ιδρύματος Αθανασίου Μπότση.

Συγκεκριμένα, θα του απονεμηθεί το Κοινοβουλευτικό Βραβείο «Χρήστος Πασαλάρης » με χορηγό την ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για την αντικειμενική κάλυψη των εργασιών της Βουλής και την επιτυχή προβολή – ανάλυση θεμάτων της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας στην εφημερίδα «REAL NEWS» και στον ραδιοφωνικό σταθμό «REAL FM”.

Ο Γ. Λυκουρέντζος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ναύπλιο ενώ γονείς του είναι ο δικηγόρος Ευάγγελος Λυκουρέντζος και η οδοντίατρος Δήμητρα Λαμπροπούλου. Άρχισε να δημοσιογραφεί το 2005 στην εφημερίδα Απογευματινή. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο καλύπτει το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ για τα μέσα του ομίλου Real.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 19:00 με κεντρικό τιμώμενο πρόσωπο τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων Διρραχίου και Πάσης Αλβανίας, Αναστάσιο για το πολυσήμαντο ποιμαντορικό του έργο και την εν γένει προσφορά του στον άνθρωπο.

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.