Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Βιβλίο Αργείτου Τζαμαλούκα

Ένας φωτεινός δάσκαλος σε σκοτεινές εποχές

Παρουσιάστηκε στο Ναύπλιο το βιβλίο της Φωτεινής Αργείτου - Τζαμαλούκα, το οποίο είναι αφιερωμένο στον πατέρα της Δημήτρη Αργείτη.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΚυρ. 30 Δεκ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Στο Ναύπλιο πραγματοποιηθηκε το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου η προαναγγελθείσα εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου, στο Bookcafe «Πυκνό Παρον», στην οδό Ποτι 1.

Ενώπιον δεκάδων προσκεκλημενων η συγγραφέας Μαίρη Παναγιώτου παρουσίασε το βιβλίο της Φωτεινής Αργείτου -Τζαμαλούκα (φιλολόγου), με τίτλο «Υπό Δυσμένειαν - Ένας φωτεινός δάσκαλος σε σκοτεινές εποχές».

Βιβλίο Αργείτου Τζαμαλούκα

Το βιβλίο αναφέρεται στην ζωή του πατέρα της Δημήτρη Αργείτη, φιλολόγου αποκαλούμενου από τους μαθητές του ως «Δάσκαλος».

Το βιβλίο καλύπτει μια ταραχώδη περίοδο της νεώτερης Ελληνικής Ιστορίας κάνοντας βιβλιογραφικές αναφορές όπου χρειάζεται,  με μια επιστημονική αρτιότητα χωρίς να χάνει το γλαφυρό  λογοτεχνικό του ύφος. 

Βιβλίο Αργείτου Τζαμαλούκα

Η συγγραφέας συζήτησε με τους προσκεκλημένους τα κύρια σημεία του βιβλίου της και υπέγραψε τα αντίτυπα τα οποία, ευγενικά, δώρισε στους παρευρεθεντες, σε ένδειξη τιμής στην μνήμη του πατέρα της.

 

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.