Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πινακίδες Τρίπολη

Το Άργος κρύφτηκε πίσω από την πρασινάδα!

Έχουν πολύ φαντασία στην Τρίπολη - Έβαλαν τις πινακίδες μέσα σε ιδιωτικό οικόπεδο το οποίο είχε μετατραπεί σε ζούγκλα, μέχρι που τις εξαφάνισαν!

Όσοι θέλουν να κατευθυνθούν από την Τρίπολη στο Άργος θα πρέπει να μαντέψουν από που θα πάνε αφού οι πινακίδες που υπήρχαν στην έξοδο της πόλης, και συγκεκριμένα στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη προς την ΟΗΕ, εξαφανίστηκαν!

Και πριν πάντως που υπήρχαν πάλι δεν φαινόντουσαν αφού ήταν κρυμμένες πίσω από κάτι ...πρασινάδες! Κάποιος φωστήρας σκέφτηκε να τις τοποθετήσει μέσα σε ένα μικρό ιδιωτικό, περιφραγμένο οικόπεδο, περιμένοντας οι οδηγοί να διακρίνουν μέσα από την πυκνή βλάστηση, προς τα που θα πρέπει να κατευθυνθούν για να φθάσουν στον προορισμό τους.

Πινακίδες Τρίπολη

Το παράδοξο είναι πως αντί να τοποθετηθούν οι ταμπέλες σε ένα πιο εμφανές σημείο, αφαιρέθηκαν τελείως, αφήνοντας χωρίς καμία καθοδήγηση τους οδηγούς.

Και μάλιστα απ' ότι φαίνεται θα αργήσουν να επανατοποθετηθούν, αφού θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί μία σειρά χρονοβόρων γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Πινακίδες Τρίπολη

Όσοι λοιπόν βρεθείτε στην Τρίπολη τις γιορτές και θέλετε να κατευθυνθείτε προς Άργος, Καλαμάτα, Σπάρτη ή Αθήνα, πάρτε ένα GPS ή επιλέξτε τυχαία έναν δρόμο και όπου σας βγάλει...

Φωτογραφίες: arcadiaportal.gr (Δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ).

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.