Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παρουσίαση ποιητικής συλλογής στον Παλαμήδη

Παρουσιάστηκε στο Ναυπλιακό κοινό η νέα ποιητική συλλογή του Ανδρέα Βεργιόπουλου

Ποίησης εκδήλωση…

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου παρουσιάστηκε στην αίθουσα πολιτισμού του Προοδευτικού Συλλόγου «Ο Παλαμήδης» η νέα ποιητική συλλογή του Ανδρέα Βεργιόπουλου «Περί Εκλεπτύνσεων».

Ο ποιητής δεν είναι άγνωστος στο Ναυπλιακό κοινό ούτε, βέβαια, στον ποιητικό χώρο. 

Παρουσίαση ποιητικής συλλογής στον Παλαμήδη

Είναι η τέταρτη, κατά σειρά, συλλογή του ποιητή Ανδρέα Βεργιόπουλου και οι ευαισθησίες του εξακολουθούν να πορεύονται μέσα στον χρόνο και να μοιράζονται στους φίλους.

Με τα δεκατέσσερα ποιήματα της συλλογής, γροθιές στην σκέψη, ο Ανδρέας Βεργιόπουλος κατέθεσε στους προσκεκλημένους τις ρωγμές της ζωής του και τους προκάλεσε να συμμετάσχουν σε ποιητική γιορτή.

Παρουσίαση ποιητικής συλλογής στον Παλαμήδη

Για την ποίηση και τον ποιητή μίλησαν ο Πρόεδρος της ΕΣΛΑ Γιώργος Κόνδης, ο εκδότης Τάσος Γουδέλης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου.

Για την ποίησή του μίλησε ο ίδιος ο Ανδρέας Βεργιόπουλος, με την αμεσότητα και την συστολή που τον διακρίνουν. Με θέματα παρμένα από την καθημερινή ζωή, από την πόλη μας, από την οικογένεια, από τους φίλους, από την γειτονιά και τον έρωτα… αλλά και από τα μείζονα θέματα της φιλοσοφικής σκέψης.

Παρουσίαση ποιητικής συλλογής στον Παλαμήδη

Ποιήματα του δημιουργού ανέγνωσε η Μαρία Κουρλαμπά, ενώ η όλη εκδήλωση πλαισιώθηκε από μελοποιημένα ποιήματα που απέδωσαν η Μαρία Καραφωτιά, ο Νίκος Πρίγγουρης, ο Βαγγέλης Ζερβόπουλος και ο Αλέκος Βιβλιός.

Η αίθουσα πολιτισμού του Προοδευτικού Συλλόγου «Ο Παλαμήδης» ήταν κατάμεστη από ανθρώπους που αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία ότι η ποίηση αποτελεί ανάγκη για τον καθένα μας… είναι μια αστείρευτη αναζήτηση… για τον πρώτο και για τον τελευταίο πολίτη του Ναυπλίου.

Παρουσίαση ποιητικής συλλογής στον Παλαμήδη

Αυτήν την ανάγκη, ο Σύλλογος θα συνεχίσει να πληροί και να υπηρετεί με όλες του τις δυνάμεις.

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.