Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home Design

ΚΤΕΛ Αργολίδας

Το ΚΤΕΛ Αργολίδας θα μεταφέρει δωρεάν μαθητές της Γ' Λυκείου σε διημερίδα για την εθελοντική αιμοδοσία

Ευχαριστίες από τους «Δεσμούς Αίματος»

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την εταιρεία ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α.Ε. για τη θετική ανταπόκρισή της στο αίτημα για δωρεάν μεταφορά των μαθητών της Γ΄ Λυκείου και των συνοδών τους προκειμένου να παρακολουθήσουν την 3η διημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας την 5η και 6η Φεβρουαρίου 2019 με θέμα την εθελοντική αιμοδοσία και τη δωρεά μυελού των oστών.

Όπως σημειώνει ο σύλλογος: «Για μία ακόμα φορά, όπως και τα προηγούμενα έτη η εταιρεία ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α.Ε. αποδεικνύεται έμπρακτα αρωγός και συμπαραστάτης της προσπάθειας του Συλλόγου μας για ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της νέας γενιάς και η συμβολή της έχει καθοριστική σημασία για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης».

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.