Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Σχεδιάζοντας το μέλλον της Αργολίδας

Εκδήλωση στο Άργος από την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 5 Δεκ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Η Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος (Ο.Κ.Ε.), σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο της Αργολίδας, διοργανώνει στο Άργος, τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, από τις 16:00 έως τις 20:00, εκδήλωση με θέμα: «Αργολίδα: Σχεδιάζοντας το μέλλον. Αναπτυξιακές Προοπτικές - Δημιουργία Νέου Επιχειρηματικού Οικοσυστήματος με Συνέργειες και Κοινωνικές Συναινέσεις».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι, μέσα από την ευρεία συμμετοχή επιχειρηματικών, κοινωνικών, πολιτικών φορέων και της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, να υπάρξει πρότυπη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις δυνατότητες και τις προοπτικές της περιοχής και να αναδυθούν αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, καθώς και δράσεις ενθάρρυνσης της παραμονής των νέων ανθρώπων στον τόπο τους.

Εκδήλωση της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Ελλάδος στο Άργος

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, οι Δήμαρχοι και οι βουλευτές της Αργολίδας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.