Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Ενισχύσεις από το ΚΕΕΛΠΝΟ στην Ερμιονίδα

Δεν προβληματίζουν τους γιατρούς οι μεταδοτικές ασθένειες στους πρόσφυγες του Πορτοχελίου.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 30 Νοε. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Καθησυχαστικός ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου Μανώλης Μαχαίρας για τις μεταδοτικές ασθένειες που διαγνώστηκαν στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο του Πορτοχελίου.

Ένας γιατρός και ένας διοικητικός από το ΚΕΕΛΠΝΟ έρχονται εκτάκτως το Σαββατοκύριακο, ενώ κλιμάκιο ιατρών θα έρθει την επόμενη βδομάδα, όπως πληροφόρησε τον δήμαρχο Δημήτρη Σφυρή ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας. 

Σε ότι αφορά τα κρούσματα που διαγνώστηκαν ο κ. Μαχαίρας σημειώνει ότι αυτά τα νοσήματα είναι φυσιολογικά, καθώς μπορούν να υπάρχουν ή να συμβούν στους Ερμιονιδείς και δεν θα έχουν σχέση με τους πρόσφυγες. Μάλιστα όπως δηλώνει μειώθηκαν σε αριθμό. Αυτά τα έχει γνωστοποιήσει με έγγραφό του προς τον Δήμο Ερμιονίδας.

Ωστόσο εκφράστηκε αδυναμία στην εξυπηρέτησή τους από το Κέντρο Υγείας, το οποίο υπολειτουργεί αντιμετωπίζοντας σοβαρές ελλείψεις την τελευταία τετραετία.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org