Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Δημήτρης Καμπόσος

Εμπειρία και νεανική ορμή προσθέτει ο Καμπόσος στην παράταξη του (Vid)

Τα δύο νέα πρόσωπα στην «Αλλαγή Πορείας»

Την ανακοίνωση δυο ακόμα υποψηφιοτήτων έκανε σήμερα Τρίτη 27/11 ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος  συνεχίζοντας την ενίσχυση του ψηφοδελτίου της παράταξης «Αλλαγή Πορείας Δημήτρης Καμπόσος».

Ο ιατρός  και Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Άργους Ανδρέας Πραξιτέλους και η καθηγήτρια Κατερίνα Ντούλια εντάσσονται στην παράταξη του Δημήτρη Καμπόσου επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα του Δημάρχου για μια μεγάλη πλουραλιστική παράταξη με στελέχη από όλο το κοινωνικό φάσμα.

Ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών δήλωσε:

«Ο κ. Πραξιτέλους έχει σημαντική δράση  όχι μόνο στην επιστήμη του την ιατρική αλλά και σε επίπεδο προσφοράς στην κοινωνία μέσω του Ερυθρού Σταυρού. Είμαι σίγουρος πως μαζί θα καταφέρουμε πολλά».

Όσο για την κ. Κατερίνα Ντούλια δήλωσε: «Η κ. Ντούλια  είναι μια νέα γυναίκα, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, με ανιδιοτελή προσφορά σε θέματα του Δήμου η οποία θα της δοθεί η ευκαιρία να προσφέρει ακόμη περισσότερα.

 Είμαι σίγουρος πως ο συνδυασμός εμπειρίας και νεανικής ορμής θα φέρουν μόνο θετικά αποτελέσματα στον δήμο και την παράταξη μας».

 

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.