Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Στις καλένδες το θέμα του Φραγκίστα

Δεν απαντά ο Φλαμπουράρης σε Μανιάτη στην αυριανή συνεδρίαση.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 8 Νοε. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Δεν απαντά ο Αλέκος Φλαμπουράρης στην αυριανή συνεδρίαση της βουλής για την εταιρία GEFRA-Γ.Ν. Φραγκίστας, λόγω φόρτου εργασίας, όπως επικαλέστηκε ο ίδιος. Την σχετική ερώτηση είχε υποβάλλει ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης προ 10 ημερών.

Ο Γιάννης Μανιάτης με αφορμή αυτή την εξέλιξη δήλωσε τα εξής:

«Για αύριο, Παρασκευή 9.11.2018, αποφασίστηκε από τη Βουλή να απαντηθεί από τον Υπουργό Επικρατείας, κ. Αλ. Φλαμπουράρη, η Επίκαιρη Ερώτησή μου: «Άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων της εξαγωγικής εταιρείας αγροτικών προϊόντων της Αργολίδας GEFRA-Γ.Ν. Φραγκίστας-2.000 παραγωγοί, 400+700 εργαζόμενοι στον αέρα»

Πριν λίγο, ενημερώθηκα ότι «λόγω φόρτου εργασίας» ο κ. Φλαμπουράρης δεν θα απαντήσει. Αυτό σημαίνει, ότι στο τεράστιο ζήτημα της πιθανής χρεοκοπίας της εξαγωγικής εταιρείας που απορροφά πάνω από το 30% των εσπεριδοειδών της Αργολίδας, η κυβέρνηση δεν προτίθεται να αξιολογήσει κι εκτιμήσει τις αρνητικές επιπτώσεις για τους  2.000 παραγωγούς και τους 400 εργαζόμενους, που ζουν έχοντας συνδέσει τις παραγωγικές τους δραστηριότητες εδώ και αρκετές δεκαετίες, με τη δραστηριότητα της GEFRA-Γ.Ν. Φραγκίστας.

Τόνισα προσωπικά στην κυβέρνηση τα τεράστια προβλήματα που θα υπάρξουν για την επιβίωση των εκατοντάδων αγροτικών οικογενειών της Αργολίδας, καθώς και των εκατοντάδων εργαζομένων. Ταυτόχρονα, με τη δημόσια παρέμβασή μου στη Βουλή, κατέδειξα τις δυνατότητες που υπάρχουν, πάντα με σεβασμό στη διαφάνεια και τους κανόνες λειτουργίας του τραπεζικού τομέα, ώστε να αποφευχθεί η οικονομική καταστροφή των αγροτών της Αργολίδας.

Πιστεύω βαθιά ότι υπάρχει ακόμη χρόνος να αποφύγουμε τις ολέθριες επιπτώσεις για τον Αργολικό κάμπο και τους παραγωγούς της Αργολίδας. Προφανώς, η κυβέρνηση αδιαφορεί για όλες τις συνέπειες. Είναι υπεύθυνοι για τις πράξεις και τις ολιγωρίες τους».

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org