Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Τί θα ψηφίσει στο επόμενο Περιφερειακό η Ελένη;

Παραιτήθηκε από αντιπεριφερειάρχης, αλλά δεν έχει δηλώσει ανεξαρτητοποίηση
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 20 Οκτ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Θα συνεχίσει να στηρίζει τον Πέτρο Τατούλη η Ελένη Παναγιωτοπούλου; Είναι ένα ερώτημα, που προφανώς θα απαντηθεί στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο, ανάλογα με τη στάση που θα κρατήσει το έμπειρο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και το αν θα στηρίξει ή όχι στα δύσκολα τον περιφερειάρχη.

Η δήλωση της περιφερειακής συμβούλου από το Άργος, που με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Νίκα δήλωσε ότι παραιτείται από την θέση της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη, αλλά παραμένει Περιφερειακή Σύμβουλος, χωρίς να ανεξαρτητοποιείται, συζητείται σε όλη την Πελοπόννησο.
Και αναμένεται να φανεί, αν τελικά θα συνεχίσει να στηρίζει Τατούλη και να ψηφίζει υπέρ του στο Περιφερειακό Συμβούλιο ή όχι.

Η δήλωση της κας Παναγιωτοπούλου ήταν η εξής:
«Ύστερα από την σημερινή δήλωση του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για την στήριξη της ΝΔ στον Δήμαρχο Καλαμάτας κ Παναγ. Νίκα ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, όπως είχα δηλώσει και στο πρόσφατο παρελθόν, προκύπτει προφανής ασυμβατότητα του ρόλου μου ως Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Δημ. Υγείας, Πολιτισμού και Παιδείας και της κομματικής μου ιδιότητας, ως Αναπλ/α Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Ως εκ τούτου, πιστή στις αξίες μου και την ιδεολογική μου τοποθέτηση , παραιτούμαι από την θέση της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Δημ Υγείας, Πολιτισμού και Παιδείας.
Σεβόμενη την εντολή των πολιτών, που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους το 2014,οφείλω να συνεχίσω να υπηρετώ τα συμφέροντά τους από την θέση της Περιφερειακής Συμβούλου Αργολίδας».
 

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.