Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Ευάγγελος Ρεβίθης

Ο πολλά υποσχόμενος Ναυπλιώτης που έμαθε μουσική στο Άργος

Από το Ωδείο Άργους στην Ακαδημία Νέων Μουσικών της Κρατικής Ορχήστρας.

Στην Ακαδημία Νέων Μουσικών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών θα μετέχει από φέτος και μετά από την προβλεπόμενη ακρόαση ο μαθητής του Δημοτικού Ωδείου Άργους - Μυκηνών Ευάγγελος Ρεβίθης. Μια ακόμα επιτυχία για τον πολλά υποσχόμενο νέο μουσικό, μετά την εισαγωγή του στην Camerata Junior-Ορχήστρα Νέων των Φίλων της Μουσικής.

Κατά την ακρόαση ο 18χρονος συναγωνίστηκε με μουσικούς υψηλότερου επιπέδου σπουδών ή διπλωματούχους και πέτυχε να εισαχθεί παμψηφεί. 

Ο Ευάγγελος Ρεβίθης γεννήθηκε το 2000, στο Δρέπανο Ναυπλίου. Σε ηλικία 10 ετών ξεκίνησε τα μαθήματα βιολιού στο Δημοτικό Ωδείο Άργους, με καθηγητή τον Νίκο Μάνδυλα κορυφαίο A’ στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Έχει διακριθεί σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς βιολιού και τώρα είναι σπουδαστής του Β' έτους Ανωτέρας τάξης. Είναι μέλος της Underground Youth Orchestra και έχει λάβει μέρος σε πολλές συναυλίες στην Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό. Επίσης έχει παίξει με το Δ.Ω.Α στην αδερφή πόλη του Άργους στην Γαλλία, Abbeville. Η τελευταία συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο καλών τεχνών der Kunste στο Βερολίνο. Έδωσε εισαγωγικές εξετάσεις για την Camerata νέων, Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής, με επιτυχία, όπως επίσης και στην Ακαδημία Νέων μουσικών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και πέρασε με επιτυχία παμψηφεί στις 9/10/2018.

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.