Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Ο πολλά υποσχόμενος Ναυπλιώτης που έμαθε μουσική στο Άργος

Από το Ωδείο Άργους στην Ακαδημία Νέων Μουσικών της Κρατικής Ορχήστρας.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 13 Οκτ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Στην Ακαδημία Νέων Μουσικών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών θα μετέχει από φέτος και μετά από την προβλεπόμενη ακρόαση ο μαθητής του Δημοτικού Ωδείου Άργους - Μυκηνών Ευάγγελος Ρεβίθης. Μια ακόμα επιτυχία για τον πολλά υποσχόμενο νέο μουσικό, μετά την εισαγωγή του στην Camerata Junior-Ορχήστρα Νέων των Φίλων της Μουσικής.

Κατά την ακρόαση ο 18χρονος συναγωνίστηκε με μουσικούς υψηλότερου επιπέδου σπουδών ή διπλωματούχους και πέτυχε να εισαχθεί παμψηφεί. 

Ο Ευάγγελος Ρεβίθης γεννήθηκε το 2000, στο Δρέπανο Ναυπλίου. Σε ηλικία 10 ετών ξεκίνησε τα μαθήματα βιολιού στο Δημοτικό Ωδείο Άργους, με καθηγητή τον Νίκο Μάνδυλα κορυφαίο A’ στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Έχει διακριθεί σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς βιολιού και τώρα είναι σπουδαστής του Β' έτους Ανωτέρας τάξης. Είναι μέλος της Underground Youth Orchestra και έχει λάβει μέρος σε πολλές συναυλίες στην Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό. Επίσης έχει παίξει με το Δ.Ω.Α στην αδερφή πόλη του Άργους στην Γαλλία, Abbeville. Η τελευταία συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο καλών τεχνών der Kunste στο Βερολίνο. Έδωσε εισαγωγικές εξετάσεις για την Camerata νέων, Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής, με επιτυχία, όπως επίσης και στην Ακαδημία Νέων μουσικών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και πέρασε με επιτυχία παμψηφεί στις 9/10/2018.

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.