Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεάγκρος Banner

Μια ντουζίνα φυλακισμένοι βγήκαν από τη φυλακή του Ναυπλίου, με πιστοποιητικά αναπηρίας

Οι δικαστικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήθηκε το σύστημα που εκμεταλλεύτηκε και ο Αριστείδης Φλώρος
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 11 Οκτ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Το ενδεχόμενο να είχε στηθεί ολόκληρη φάμπρικα παραγωγής πλαστών πιστοποιητικών αναπηρίας και στη φυλακή του Ναυπλίου εξετάζεται από τη Δικαιοσύνη, αφού τα τελευταία χρόνια οι αποφυλακίσεις λόγω αναπηρίας είναι εκατοντάδες σε όλη την Ελλάδα.

Είναι ενδεικτικό ότι ως ανάπηροι έχουν αποφυλακιστεί δώδεκα κρατούμενοι από τη Δικαστική Φυλακή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους, το κύκλωμα που φέρεται να χρησιμοποίησε ο Αριστείδης Φλώρος υπάρχουν πλέον στοιχεία ότι είχε απλώσει τα πλοκάμια του σχεδόν σε όλες της φυλακές της χώρας. Οι δικαστικές αρχές φαίνεται ότι έχουν στοιχεία πως είναι πολλοί εκείνοι που “βαφτίστηκαν” ανάπηροι και βγήκαν από τη φυλακή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα εκτός φυλακής με ποσοστό αναπηρίας βρίσκεται ήδη ένας ισοβίτης ο οποίος επί χρόνια απασχολούσε την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη και έχει κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία και πολλά άλλα αδικήματα. Ο άνθρωπος αυτός φαίνεται ότι όχι απλά εκμεταλλεύτηκε τη δράση του κυκλώματος με τα πλαστά ιατρικά πιστοποιητικά αναπηρία, αλλά είναι και ο ίδιος μέλος του.

Τώρα εξετάζεται το ενδεχόμενο να είχε στηθεί ολόκληρη φάμπρικα παραγωγής πλαστών πιστοποιητικών αναπηρίας καθώς μόνο τα τελευταία χρόνια οι αποφυλακίσεις λόγω αναπηρίας είναι εκατοντάδες.
 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org