Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Καταστροφές σε καλλιέργειες στο Άργος

Επιστολή Καμπόσου: Άμεσα να γίνει η καταγραφή των ζημιών από τον ΕΛΓΑ

Με επιστολή στον ΕΛΓΑ ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών ζητά την άμεση καταγραφή ζημιών και αποζημιώσεων

Με επιστολή του προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και τον Διοικητή του ΕΛΓΑ ο Δήμαρχος Άργους  Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος ενημέρωσε για τις εκτεταμένες καταστροφές στις καλλιέργειες των Δημοτικών  Ενοτήτων του Δήμου Άργους Μυκηνών από τα πλημμυρικά φαινόμενα.

Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών επιβάλλεται να ενεργοποιηθεί άμεσα ο κρατικός μηχανισμός ώστε να γίνουν οι δέουσες ενέργειες για την καταγραφή των καταστροφών και την άμεση αποζημίωση των πληγέντων.

Δείτε την ροή της σφοδρής κακοκαιρίας στην Αργολίδα

Καταστροφές σε καλλιέργειες στο Άργος

Η Επιστολή:

Θέμα:  «Άμεση καταγραφή και αποζημίωση πληγέντων αγροτών»

Αξιότιμοι κύριοι,

Σας γνωστοποιούμε πως τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τον Δήμο μας στις 29 Σεπτεμβρίου 2018 προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές σε πολλές Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Άργους Μυκηνών. Οι μεγάλες ποσότητες νερού, είτε από την ισχυρή βροχόπτωση είτε από πλημμυρικά φαινόμενα, καθώς και οι ισχυρότατοι άνεμοι  επέφεραν μεγάλης έκτασης καταστροφές τόσο στο φυτικό κεφάλαιο όσο και στους καρπούς, αλλά και εν γένει στις καλλιέργειες, στις αγροτικές ιδιοκτησίες με τις υποδομές και τον εξοπλισμό τους, στο μεγαλύτερο μέρος της χωρικής επικράτειας του Δήμου μας.

Παρακαλούμε όπως άμεσα ενεργοποιήσετε τον μηχανισμό σας και προβείτε σε όλες τις δέουσες από μέρους σας ενέργειες για την καταγραφή των εν λόγω καταστροφών-ζημιών και την άμεση αποζημίωση των πληγέντων.

Θα είμαστε αρωγοί στο έργο σας και θα συμβάλλουμε οπουδήποτε μας ζητηθεί για την αμεσότερη επίλυση των προβλημάτων και την ανακούφιση των συμπολιτών μας.

Ο Δήμαρχος  Άργους Μυκηνών
Δημήτριος Καμπόσος

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.