Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ξεκινά Ομάδα Διακοπής Καπνίσματος στο Άργος

Το πρόγραμμα διαρκεί 3 μήνες και διοργανώνεται από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 18 Σεπ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»  μας ενημερώνει πως τον Οκτώβρη ξεκινά η 11η Ομάδα Διακοπής Καπνίσματος, στο Άργος στα γραφεία του συλλόγου, συνεχίζοντας την μέχρι τώρα επιτυχημένη της πορεία.

Το πρόγραμμα διαρκεί 3 μήνες με εβδομαδιαίες συναντήσεις, όπου η διεπιστημονική ομάδα -αποτελούμενη από ειδικότητες όπως ψυχολόγος, πνευμονολόγος, καρδιολόγος, ακτινολόγος, διαιτολόγος, φυσικοθεραπευτής και καθηγητής φυσικής αγωγής, στοχεύει στην εκπαίδευση των συμμετεχόντων προκειμένου να ενισχυθεί η γνώση αναφορικά με την καπνιστική συνήθεια και να επιτευχθεί η διακοπή της. 

Οι ομάδες έχουν χαρακτήρα ενδυναμωτικό, με πρωταρχικό στόχο την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση των συμμετεχόντων για την διακοπή του καπνίσματος αλλά και την βελτίωση της ποιότητας ζωής. 

Υπεύθυνη των Ομάδων Διακοπής Καπνίσματος είναι η Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπεύτρια.  Εμμανουέλα Κούρου,

Η συμμετοχή στις ομάδες είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στην ομάδα ή γνωρίζει κάποιον που να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο του Συλλόγου 27510-68858 καθημερινά 10.00-13.00 και Τετάρτη απόγευμα 18.00-21.00.

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.