Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πάρτι σκουπιδιών στο Πάρκο του Κολοκοτρώνη!

Κάδος απορριμμάτων αποτελεί εστία σκουπιδιών.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 17 Σεπ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Αναγνώστης μας αναφέρεται σε έναν κάδο απορριμμάτων που αποτελεί εστία σκουπιδιών στο πάρκο του Κολοκοτρώνη, στο Κέντρο του Ναυπλίου, ζητώντας από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου να φροντίζει για την αποκομιδή του σε τακτικότερα χρονικά διαστήματα.

Εδώ να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη εικόνα δεν υπάρχει μόνο στο συγκεκριμένο σημείο του ιστορικού κέντρου του Ναυπλίου αλλά παρατηρείται και αλλού, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες και τα σαββατοκύριακα, όπου η τουριστική κίνηση είναι αυξημένη.

Κάδος απορριμμάτων αποτελεί εστία σκουπιδιών στο πάρκο του Κολοκοτρώνη

Γενικά το Ναύπλιο δεν συγκεντρώνει πάντα «ποιοτικό τουρισμό», αν κρίνουμε και από τον πρόσφατο βανδαλισμό στο άγαλμα του Καποδίστρια.

Βέβαια ο τρόπος που μεταχειριζόμαστε τα σκουπίδια είναι και ατομική υπόθεση και ευθύνη του καθενός μας. Φυσικά και οι Δήμοι σε τουριστικές περιοχές θα έπρεπε να διαθέτουν επαρκέστερο προσωπικό καθαριότητας για να μπορούν να ανταποκρίνονται στις αυξημένες ανάγκες.

Κάδος απορριμμάτων αποτελεί εστία σκουπιδιών στο πάρκο του Κολοκοτρώνη

Η επιστολή του πολίτη:

«Περπατώντας το βράδυ πέρασα από το πάρκο του Κολοκοτρώνη και είδα αυτό το αποκρουστικό θέαμα. Έναν κάδο σκουπιδιών γεμάτο μέχρι επάνω και τα απορρίμματα να έχουν πέσει μέχρι και στο πεζοδρόμιο.

Ο συγκεκριμένος κάδος βρίσκεται στην είσοδο στο πάρκο του Κολοκοτρώνη, δηλαδή σε ένα σημείο που άλλος περπατάει μαζί με τα παιδιά και άλλος δίπλα στο τραπεζάκι πίνει τον καφέ του και έχει ως θέα αυτόν τον κάδο που αποτελεί σίγουρη εστία μικροβίων.

Κάδος απορριμμάτων αποτελεί εστία σκουπιδιών στο πάρκο του Κολοκοτρώνη

Επίσης στο σημείο αυτό κυκλοφορούν και πολλά αδέσποτα σκυλιά, στα οποία όμως πολλές φορές αρέσει να παίζουν με τα σκουπίδια! Με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος παίζοντας τα σκυλιά με τα σκουπίδια να τα μεταφέρουν αλλού και να δημιουργηθούν και αλλού εστίες μικροβίων.

Μήπως λοιπόν θα έπρεπε το τμήμα καθαριότητας του Δήμου να αναλάβει όλη αυτή την «βρώμικη» σε εισαγωγικά δουλειά και να καθαρίσει τον συγκεκριμένο κάδο που είναι πολύ συχνά γεμάτος;»

Κάδος απορριμμάτων αποτελεί εστία σκουπιδιών στο πάρκο του Κολοκοτρώνη

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.