Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Άλλαξε όψη το Κλειστό του Ναυπλίου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης από τον Δήμο Ναυπλιέων - Έρχονται και άλλες συντηρήσεις σε αθλητικούς χώρους.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 6 Σεπ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Σε αναμόρφωση των χώρων του Κλειστού Γυμναστηρίου Ναυπλίου προχώρησε ο Δήμος, με την ελπίδα μελλοντικά η πόλη να αποκτήσει την προοπτική για ένα νέο κλειστό, μετά και την δημοπράτηση για την ανακαίνιση του Κλειστού της Αγίας Τριάδας, αξίας 500.000 ευρώ. 

Στο κλειστό έγιναν εκτεταμένες παρέμβασεις εσωτερικά και εξωτερικά, ενώ όπως ενημερώνει ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος δημοπρατήθηκαν στο σύνολό τους και τα έργα που αφορούν τις παρεμβάσεις με επισκευές και συντηρήσεις των ανοικτών γηπέδων στο Ναύπλιο τα οποία θα ξεκινήσουν σε περίπου ένα μήνα.

Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου

Την Παρασκευή μάλιστα (7/9) έχει προγραμματιστεί φιλικό του Οίακα με τον Α.Ο. Ακράτας (18:00), μία ευκαιρία για αθλητές και φιλάθλους να έρθουν σε πρώτη επαφή με τους ανακαινισμένους χώρους του Κλειστού. 

Στα πλαίσια των παρεμβάσεων στο σύνολο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ναυπλιέων εντάσσεται και η παρεμβαση που ολοκληρώθηκε χθες στο γήπεδο 5Χ5 στην Ασίνη.

Γηπεδάκι Ασίνη

 

Μπριτζ Αργολίδα

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.