Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΕΕΣ Ναυπλίου Λελέκιος Φιέστα

Απαιτητικό και πολύωρο 3ήμερο για τους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού Ναυπλίου

Ιατρική κάλυψη σε Nafplio 3on3 "Just Basketball" Tournament 2018- «ΛελέΚιος Φιέστα».

Απαιτητικό και πολύωρο το 3ήμερο, Παρασκευή 3/8 έως και Κυριακή 5/8, για το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ναυπλίου του Ε.Ε.Σ. καθώς ανέλαβε την υγειονομική κάλυψη σε δύο διοργανώσεις. Το τριήμερο τουρνουά Nafplio 3on3 "Just Basketball" Tournament 2018 και το μουσικό διήμερο «ΛελέΚιος Φιέστα».

Το τουρνουά Nafplio 3on3 "Just Basketball" Tournament 2018 πραγματοποιήθηκε για πρώτη χρονιά στην πόλη του Ναυπλίου από την Παρασκευή 3/8 έως και Κυριακή 5/8, με  κατηγορίες: Ανδρών - Εφήβων - Παίδων. Ήταν η Γιορτή του Μπάσκετ όπως χαρακτηρίστηκε και πρόσφερε εντυπωσιακό θέαμα σε μικρούς και μεγάλους.

ΕΕΣ Ναυπλίου 3on3 Μπάσκετ

Το μουσικό διήμερο "ΛελέΚιος Φιέστα" πραγματοποιήθηκε στο εργοστάσιο "Πελαργός" στη Νέα Κίο, το Σάββατο και την Κυριακή 11-12/8, και οι θεατές που το παρακολούθησαν ξεπέρασαν τους 3.000. Την πρώτη μέρα ξεκίνησε με την συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου, Σωκράτη Μάλαμα και Social Waste και την δεύτερη μέρα οι Vodka Juniors, Planet of Zeus, Breath After Coma, The Mighty N, The Big Nose Attack.

Κατά τη διάρκεια και των δύο διοργανώσεων, οι Εθελοντές του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών παρείχαν πρώτες βοήθειες όπου χρειάστηκε και αντιμετώπισαν όλα τα περιστατικά που προέκυψαν.

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.