Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Τι πραγματικά είπε ο Καμπόσος στο ΕΘΝΟΣ για τους Ναυπλιώτες

Τι πραγματικά είπε ο Καμπόσος στο ΕΘΝΟΣ για τους Ναυπλιώτες

Παραπλανητικά τα όσα αναφέρονται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας

Σάλο έχει προκαλέσει η τοποθέτηση του δημάρχου Άργους - Μυκηνών στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ για τα εικονιζόμενα σκουπίδια στο Αρχαίο Θέατρο του Άργους μετά την παράσταση «Εκκλησιάζουσες». Όμως τι πραγματικά είπε ο Δημήτρης Καμπόσος για τους Ναυπλιώτες;

Η εφημερίδα εμφάνισε στο πρωτοσέλιδό της τον δήμαρχο Άργους - Μυκηνών να δηλώνει: «Οι βρωμιαραίοι απο το Ναύπλιο φταίνε για τα σκουπίδια στο Θέατρο Αργους». Η φράση μπήκε και σε εισαγωγικά ώστε να μην υπάρξει καμία αμφιβολία ότι την είπε ο ίδιος ο Δημήτρης Καμπόσος!

Τι πραγματικά είπε ο Καμπόσος στο ΕΘΝΟΣ για τους Ναυπλιώτες

Ωστόσο όταν κάποιος ανοίγει να διαβάσει το σχετικό ρεπορτάζ, διαπιστώνει ότι το περιεχόμενο των δηλώσεων του δημάρχου έρχεται σε αντιδιαστολή με τον «πικάντικο» τίτλο στο πρωτοσέλιδο. 

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Καμπόσος επισημαίνει το αυτονόητο, ότι δηλαδή τα σκουπίδια δεν είναι εξακριβωμένο ότι προέρχονται από πολίτες του Άργους, αφού στο θέατρο έρχονται πολίτες και από το Ναύπλιο αλλά και τα χωριά.

Τι πραγματικά είπε ο Καμπόσος στο ΕΘΝΟΣ για τους Ναυπλιώτες

Τι πραγματικά είπε ο Καμπόσος στο ΕΘΝΟΣ για τους Ναυπλιώτες

Ο ίδιος ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών δήλωσε:

«Αναφορικά με δημοσίευμα εφημερίδας η οποία επέλεξε έναν ανακριβή και διαστρεβλωτικό τίτλο μόνο και μόνο για την δημιουργία εντυπώσεων οφείλω να θέσω τα πράγματα στην πραγματική τους βάση. 

Ουδέποτε αναφέρθηκα συλλήβδην στους γείτονες μας Ναυπλιείς με αυτούς τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς τους οποίους αναφέρει το πρωτοσέλιδο(!) της εφημερίδας. 

Τα σχόλια μου αφορούσαν στους θεατές που παρέστησαν στην εν λόγω εκδήλωση στο Αρχαίο Θέατρο Άργους και δεν σεβάστηκαν τον ιερό αυτό χώρο, αφήνοντας τον σε άθλια κατάσταση με τα σκουπίδια και τα αποτσίγαρα τους, απ όπου κι αν αυτοί προέρχονταν . 

Ουδέποτε λοιπόν δήλωσα κάτι τέτοιο για τους πολίτες της όμορης πόλης που σέβομαι και εκτιμώ και λυπάμαι ειλικρινά που οι υπεύθυνοι της έγκριτης αυτής εφημερίδας υπέπεσαν σε τέτοιο σφάλμα για λόγους εμπορικούς και προσωπικής μου προσβολής για λόγους που αγνοώ.»

Οι επίμαχες φωτογραφίες από το Αρχαίο Θέατρο του Άργους:

Αρχαίο Θέατρο Άργους σκουπίδια

Αρχαίο Θέατρο Άργους σκουπίδια

 

Μαρία Καρανικόλα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.