Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Αθηνών Κορίνθου

Έκλεισε η Αθηνών-Κορίνθου από χείμαρρο

Ορμητικά νερά έχουν κόψει στα δύο τη νέα εθνική οδό στο 29,5 χλμ. - Λάσπες και φερτά υλικά έχουν μπλοκάρει και τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας, ενώ έκλεισαν και τα διόδια Ελευσίνας

Έκλεισε η νέα εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου από χείμαρρο που πλημμύρισε με νερά, λάσπες και φερτά υλικά το οδόστρωμα στο 29,5 χιλιόμετρο.

Από τις 16:00 το μεσημέρι της Τετάρτης έχουν κλείσει και τα τρία ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού προς Κόρινθο και Πάτρα. Ανδρες της Πυροσβεστικής και εργαζόμενοι στην Ολυμπία Οδό προσπαθούν να ανοίξουν την εθνική οδό. Από το κλείσιμο της εθνικής έχει δημιουργηθεί ουρά αυτοκινήτων περίπου ενός χιλιομέτρου.

Αθηνών Κορίνθου

Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες έχουν κλείσει και τα διόδια της Ελευσίνας, για τους κατευθυνόμενους προς Κόρινθο.

Συνεργεία της Πυροσβεστικής, μαζί με οχήματα και υπαλλήλους της εταιρείας που διαχειρίζεται την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου-Πατρών εκτρέπουν τα αυτοκίνητα που κινούνται προς Κόρινθο πίσω στην Αθήνα, στο ύψος των διοδίων της Ελευσίνας.

UPDATE: Τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία και πλέον διεξάγεται κανονικά.

Διαβάστε ακόμα

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.