Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Για δεύτερη φορά το 1ο βραβείο σε μαθήτρια του 1ου Δημοτικού Ναυπλίου

Διατήρησε την πρωτιά το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου

Για δεύτερη φορά το 1ο Πανελλήνιο βραβείο στον ίδιο διαγωνισμό, σε μαθήτρια του ίδιου σχολείου.

Από πέρυσι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α) έχει ξεκινήσει δράσεις για την ευαισθητοποίηση του μαθητικού πληθυσμού με θέμα την εθελοντική αιμοδοσία.

Για το 2018 πρότεινε δύο δράσεις για την 14η Ιουνίου – Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη. «2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής για μαθητές Δημοτικών Σχολείων» και «1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Βίντεο για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου».

Το θέμα του διαγωνισμού ήταν η ανάδειξη της εθελοντικής αιμοδοσίας και η σημασία της στον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Οι Δεσμοί Αίματος σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας συμμετείχαν στον διαγωνισμό με μαθητές των δημοτικών σχολείων του νομού.

Οι μικροί καλλιτέχνες μίλησαν για την Εθελοντική Αιμοδοσία μέσα από τα δικά τους μάτια και αποτύπωσαν στο χαρτί με δημιουργικότητα και έμπνευση.

Για δεύτερη φορά το 1ο βραβείο σε μαθήτρια του 1ου Δημοτικού Ναυπλίου

Σήμερα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ζωγραφικής όπου μαθήτρια της Ε΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου κέρδισε το 1ο βραβείο στο 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής.

Πέρσι μαθήτρια του 1ου Δημοτικού Ναυπλίου είχε κερδίσει το 1ο βραβείο στον αντίστοιχο 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΣΕΑ στο Facebook:

"Οι νικητές από τον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής: μια μαθήτρια Ε’ τάξης από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου (ΣΕΑ Αργολίδας ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ), μια μαθήτρια Ε' τάξης από τη Λέρο (ΣΕΑ Λέρου) και μια μαθήτρια Δ' τάξης από την Κέα (ΣΕΑ Δήμου Κέας). Συγχαρητήρια σε όλους! Η συμμετοχή των σχολείων από όλη την Ελλάδα ήταν συγκινητική!!!"

Δείτε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση.

Επίσης, το Γυμνάσιο Κουτσελιού Ιωαννίνων κερδίζει την πρώτη θέση στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βίντεο. Συμμετείχαν οι μαθήτριες: Βασιλείου Μαριλένα, Διαμάντη Μαρία, Πριάβολου Ευαγγελία και Στάθη Ελευθερία. Υπεύθυνη καθηγήτρια: Βαρτζιώτη Ειρήνη.

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.