Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Ενημέρωση για τις δράσεις του ΕΟΠΠΕΠ στο Κρανίδι

Εκδήλωση με την Ιωάννα Δέδε στο ΣΔΕ Κρανιδίου
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 13 Ιουν. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου – Παράρτημα Κρανιδίου και το Επιμελητήριο Αργολίδας πήραν μια σημαντική πρωτοβουλία να προσκαλέσουν την Δρ. Ιωάννα Δέδε Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προσόντων του ΕΟΠΠΕΠ ως κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση που διοργανώνουν με θέμα : ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΏΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΗ ΤΥΠΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιουνίου στις 07:30 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Κρανιδίου.

«Είναι σημαντικό για την τοπική κοινωνία της Ερμιονίδας και ευρύτερα της Αργολίδας να ενημερωθούμε για τις δράσεις του ΕΟΠΠΕΠ που σχετίζονται με τις ισοτιμίες και τα επαγγελματικά δικαιώματα, την πιστοποίηση προσόντων και τέλος τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την συμβουλευτική», σημειώνει ο Τάσος Λάμπρου.

Και συνεχίζει: «Ήταν τιμή για τους συνδιοργανωτές που η συμπατριώτισσα μας Δρ Ιωάννα Δέδε που ανταποκρίθηκε στην πρόταση μας και στο κάλεσμα μας και έτσι θα μας δοθεί η δυνατότητα να ενημερωθούμε για τις δράσεις του Εθνικού Οργανισμού για την πιστοποίηση προσόντων φυσικών προσώπων μη τυπικής εκπαίδευσης».

Η εκδήλωση απευθύνεται τόσο στα μέλη των εκπαιδευτικών κοινοτήτων όσο και στους επαγγελματίες της περιοχής που επιθυμούν να ενημερωθούν για τη πιστοποίηση των προσόντων τους.  

Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα εκπαιδευτικής και κοινωνικής δράσης του ΣΔΕ Ναυπλίου – Παράρτημα Κρανιδίου για τον Ιούνιο, με την οποία κλείνουμε την εκπαιδευτική διαδικασία και δράση για την σχολική χρονιά 2017-2018.

Το ΣΔΕ Ναυπλίου – Παράρτημα Κρανιδίου στα 11 χρόνια λειτουργίας σηματοδοτεί ένα σημαντικό εκπαιδευτικό θεσμό για την τοπική μας κοινωνία, αφού δίνει την δεύτερη ευκαιρία σε πολλούς εκπαιδευόμενους  να ολοκληρώσουν τις γυμνασιακές τάξεις, να αποκτήσουν το απολυτήριο γυμνασίου , να αποκτήσουν τον κύκλο μάθησης της υποχρεωτικής εκπαίδευσης, απαραίτητο τυπικό προσόν για την αγορά εργασίας, για την ένταξη των ατόμων σε κοινωνικές δράσεις και προγράμματα.

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.