Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Άρωμα Ελληνο – Γαλλικής φιλίας στο Ναύπλιο

Εκδήλωση της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου σε συνεργασία με το Σύλλογο του Montpellier «Αλληλεγγύη για τον Ελληνικό Λαό».
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 16 Απρ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Μια ενδιαφέρουσα βραδιά διοργανώνει η Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου με το Σύλλογο του Montpellier- «Αλληλεγγύη για τον Ελληνικό Λαό»,(Collectif Montpellierain de Solidarite avec le Peuple Grec), που μέλη του θα φιλοξενήσει για ένα τριήμερο στη πόλη του Ναυπλίου, με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Φουγάρο τη Πέμπτη 19 Απριλίου στις 19.00.

Θα προβληθούν ταινίες μικρού μήκους, που είναι συμπαραγωγές του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου με γενικό τίτλο: «Ταξίδι στην Ελλάδα τον καιρό της κρίσης».

Άρωμα Ελληνο – Γαλλικής φιλίας στο Ναύπλιο

Η προβολή είναι στη μνήμη της Δήμητρας  Νικολοπούλου, συνεργάτιδας και φίλης  του Συλλόγου του Montpellier με την ταινία «Course contre la montre” de Dimitra Nikolopoulou.

Οι ταινίες παρουσιάζουν, με διαφορετική καλλιτεχνική ματιά και θεματική προσέγγιση,  την εικόνα της κρίσης στην Ελλάδα  για περίπου μία τετραετία. Της προβολής  θα ακολουθήσει συζήτηση με τους παραβρισκόμενους και τους  φιλοξενούμενους φίλους  Γάλλους.

Τιμητική η παρουσία στην εκδήλωση της Σχολικής Μονάδας του 1ου ΕΠΑΛ  Άργους και του 1ου Ε.Κ.  Άργους με τη προβολή της ταινίας «Μαμά μην κλαις θα τα λέμε στο Skype”  που είναι έργο των μαθητών του τομέα Ηλεκτρονικής- Ηλεκτρολογίας και Μηχανολογίας και πραγματεύεται τη μετανάστευση των νέων Ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό για ένα καλύτερο μέλλον.

Την εκδήλωση πλαισιώνει μουσικά το «Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου», υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Νικολόπουλου.

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.