Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Στα αζήτητα ο ανάβαλος

Μανιάτης: «Η αγροτική σας πολιτική καταστρέφει την ελληνική γεωργία»
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 26 Ιαν. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Η Επίκαιρη Ερώτηση ΔΗΣΥ και ΠΟΤΑΜΙΟΥ με θέμα: «Η αντιαγροτική πολιτική της Κυβέρνησης προκαλεί μεγάλη δυσαρέσκεια στους αγρότες» συζητήθηκε στη βουλή με τον Γιάννη Μανιάτη να αναφέρεται μεταξύ άλλων και στον ανάβαλο.

«Τα αδιέξοδα της αγροτικής πολιτικής της κυβέρνησης από τις εξωπραγματικές αυξήσεις ασφαλιστικών  εισφορών και φορολογίας, μέχρι την απόλυτη ανικανότητα αξιοποίησης των προοπτικών που παρέχει η 4η βιομηχανική επανάσταση, αναδείξαμε στη συζήτηση της επερώτησης. Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί το μέλλον του νέου παραγωγικού μοντέλου της χώρας. Μπορεί να επιτευχθεί 80% μείωση της σπατάλης του νερού, 60% μείωση του ηλεκτρικού ρεύματος και της κατανάλωσης ενέργειας, καθώς και 70% μείωση των αγροτικών εφοδίων και των φυτοφαρμάκων. Αντίστοιχα καμία πρωτοβουλία δεν έχει παρθεί για την επέκταση του Αναβάλου προς Κουτσοπόδι – Μυκήνες - Φίχτια».

Αναλυτικά η τοποθέτηση Μανιάτη:

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.