Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Από το Άργος σε ξενοδοχεία της Ευρώπης για απόκτηση εμπειρίας

Erasmus για την Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελοποννήσου
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 20 Δεκ. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ) με κοινωνικό εταίρο το Υπουργείο Τουρισμού υλοποιεί, στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+, το πρόγραμμα «Κινητικότητα Εκπαιδευομένων και Προσωπικού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στον Τουρισμό – ΚΕΠΕΚΤ ΙΙ».

Το πρόγραμμα αφορά στην αποστολή πρόσφατα αποφοίτων των ΙΕΚ – Τουριστικής Σχολής του Υπουργείου Τουρισμού, διάρκειας 2 μηνών, σε ξενοδοχειακές ή επισιτιστικές μονάδες στην Ιταλία, Γαλλία, Αυστρία, Ισπανία και Κύπρο, για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας. Η επιλογή της χώρας αποστολής, καθώς και ο αριθμός των υποψηφίων ανά ειδικότητα που θα απασχοληθούν ανά χώρα, θα πραγματοποιηθεί από το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, ανάλογα με τη ζήτηση των χωρών σε αντίστοιχες θέσεις εργασίας.
 
Το πρόγραμμα καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης στο εξωτερικό (αεροπορικά εισιτήρια), διαμονή, μισθό και ασφάλεια.
 
Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν και οι απόφοιτοι της Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης ΙΕΚ Πελοποννήσου του Υπουργείου Τουρισμού των εκπαιδευτικών περιόδων 2015-2016 και 2016 -2017, των παρακάτω ειδικοτήτων:
 
α. Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας
β. Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)
 
Περίοδος κατάθεσης αιτήσεων 18/12/2017 – 15/1/2018.
 
Οι ενδιαφερόμενοι απόφοιτοι καταρτιζόμενοι των παραπάνω ετών (δεν απαιτείται ΒΕΚ) πρέπει να έχουν τελειώσει όλες τις εκπαιδευτικές τους υποχρεώσεις και να μην χρωστούν μαθήματα η πρακτική άσκηση.
 
Για πληροφορίες και διευκρινήσεις για την συμπλήρωση της αίτησης και παραλαβής σχετικής βεβαίωσης εξαμήνων μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στην Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελοποννήσου στο Αργος, Δαναού 29 (Κωνσταντίνο Καχριμάνη, Διευθυντή – τηλ 2751020115).

Μπριτζ Αργολίδα

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.