Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σεμινάριο Νευροεπιστημών και Νευροανάδρασης στο Άργος

Κεντρικό θέμα το στρες και η κατάθλιψη.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 24 Οκτ. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Με κεντρικό θέμα το στρες και την κατάθλιψη που έχει μπει απειλητικά στην καθημερινότητά μας θα ασχοληθεί το 2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Νευροεπιστημών και Νευροανάδρασης που φέτος θα φιλοξενηθεί στο Δήμο Άργους – Μυκηνών. 

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Νευροεπιστημών και Νευροανάδρασης διοργανώνει κάθε χρόνο το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ έχοντας ως στόχο την έγκυρη ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας αλλά και των πολιτών για ενδιαφέροντα ιατρικά θέματα προτείνοντας παράλληλα καινοτόμες θεραπευτικές μεθόδους μέσω των Νευροεπιστημών και της Νευροανάδρασης. 

Το 2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Νευροεπιστημών και Νευροανάδρασης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου (ώρα 6 μ.μ.) στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους – Μυκηνών (Καποδιστρίου 9 – 11), στο Άργος. Συγκεκριμένα το θέμα του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου είναι: «ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ».

2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Νευροεπιστημών και Νευροανάδρασης 

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι: – ο Νευροψυχολόγος κ. Μάριος Σεβρισαριανός – η Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια κ. Ελισάβετ Γεωργίου και – ο Δρ Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Νάκος Κοτσιάνης. Χαιρετισμό στην παραπάνω εκδήλωση θα απευθύνει ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων ( ΠΕΔ ) Πελοποννήσου και Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτριος Καμπόσος. 

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη ενώ στο τέλος του 2ου Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου Νευροεπιστημών και Νευροανάδρασης θα δοθούν στους παρευρισκομένους βεβαιώσεις συμμετοχής και παρακολούθησης του Σεμιναρίου. 

Η Διοίκηση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ καλεί όλο τον κόσμο να παρακολουθήσει την εκδήλωση και να τιμήσει με την παρουσία του το 2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Νευροεπιστημών και Νευροανάδρασης που για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθεί στην Αργολίδα.

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.