Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νέα Δημοκρατία

Προσυνέδριο για τους εργαζόμενους και τους ανέργους

Οι προτάσεις της ΝΔ για την ανεργία από τη Νίκαια

Με μεγάλη συμμετοχή έγινε την Κυριακή 8/10 στη Νίκαια το προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας με αντικείμενο: «για τους εργαζόμενους και τους ανέργους». Η επιλογή του τόπου δεν ήταν τυχαία αφού στη συγκεκριμένη περιοχή η ανεργία αγγίζει το 44%, μεγαλύτερη από κάθε άλλη περιοχή στην επικράτεια. 

Πρόκειται για το πρώτο προσυνέδριο με συγκεκριμένη θεματική, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα προσυνέδρια σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, προετοιμάζοντας έτσι το 11ο Συνέδριο που θα γίνει το Δεκέμβριο στην Αθήνα. 

Ήταν μια τολμηρή και φρέσκια κίνηση όπου ανταλλάχτηκαν ιδέες, προτάσεις, αντιρρήσεις, επιχειρήματα μεταξύ όλων των συμμετεχόντων, χωρίς άνωθεν εισηγήσεις και κομματικές γραμμές. 

Στο τέλος το λόγο πήρε ο Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης που θέλησε να συγκεντρώσει τα συμπεράσματα που βγήκαν και  τόνισε ότι η λύση στην ανεργία και η επιστροφή στην ανάπτυξη δεν ειναι η επιδοματική πολιτική αλλά η δυνατότητα στην ευκαιρία. Φιλικό επενδυτικό περιβάλλον, μείωση των εργοδοτικών εισφορών, μείωση της φορολογίας, αυτόματα θα σημάνουν άλματα στην ανταγωνιστικότητα και πολλές νέες θέσεις εργασίας στην αγορά εργασίας. Επισης σύνδεση της γνωσης με την εργασία, νεες μορφες τεχνικης εκπαιδευσης, εξειδικευσης αλλά και επανειδίκευσης θα μπορέσουν να σταματήσουν τη διαρροή νέων επιστημόνων στο εξωτερικό και να τους πείσουν να επιστρέψουν.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.