Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεάγκρος Banner

Τοπικά προϊόντα από 35 καταξιωμένους παραγωγούς της Αργολίδας

Εγκαίνια του 5ου φεστιβάλ γεύσεις και όψεις στο Πορτοχέλι
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 8 Αυγ. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Σε ένα σαφώς αναβαθμισμένο αισθητικά χώρο έγιναν χθες τα εγκαίνια του 5ου φεστιβάλ γεύσεις και όψεις που διοργανώνει η Π.Ε. Αργολίδας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αργολίδας και τον Δήμο Ερμιονίδας στο Πορτοχέλι. Την κορδέλα των εγκαινίων μετά το πέρας του αγιασμού έκοψαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος μαζί με τον αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Αργολίδας Κώστα Γκαργκάσουλα και τον Δήμαρχο Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή, παρουσία της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Ελένης Παναγιωτοπούλου, των Περιφερειακών Συμβούλων Βασίλη Σιδέρη και Τάσου Τζανή, Δημοτικών Σύμβουλων του Δήμου Ερμιονίδας και αρκετού κόσμου.

Ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια τόσο από την μεριά των εκθετών όσο και από την μεριά του κόσμου που επισκέφτηκε την έκθεση έλαβε η διοργάνωση εξαιτίας της αντικατάστασης των συνηθισμένων περιπτέρων με κάλυμμα τέντας από αντίστοιχα ξύλινα που εναρμονίζονται καλύτερα με τον περιβάλλοντα χώρο και ταιριάζουν με τον ποιοτικό τουρισμό του Πορτοχελίου. Ταυτοχρόνως πρόσθετη αξία προέκυψε από την πλαισίωση των εγκαινίων από μία μοναδική συναυλία του πολλά υποσχόμενου νεανικού μουσικού σχήματος Fορμιξ που έγινε πόλος έλξης επισκεπτών της έκθεσης και διασκέδασε τους παρευρισκόμενους.

Οι επισκέπτες της έκθεσης που θα διαρκέσει έως την Κυριακή 13 Αυγούστου έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν δοκιμάζοντας, τα τοπικά προϊόντα 35 καταξιωμένων παραγωγών της Αργολίδας καθημερινά από τις 18.00 έως τις 23.00 με ελεύθερη είσοδο.

Γεύσεις και όψεις στο ΠορτοχέλιΓεύσεις και όψεις στο ΠορτοχέλιΓεύσεις και όψεις στο ΠορτοχέλιΓεύσεις και όψεις στο ΠορτοχέλιΓεύσεις και όψεις στο ΠορτοχέλιΓεύσεις και όψεις στο ΠορτοχέλιΓεύσεις και όψεις στο Πορτοχέλι

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org