Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κινέζοι στο Άργος

Κινέζικη απόβαση στο Άργος

Πολιτιστικές ανταλλαγές των δύο λαών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών και η ΚΕΔΑΜ  πραγματοποίησαν χθες 27 Ιουλίου μια εξαίρετη εκδήλωση στο πλαίσιο του εορτασμού του έτους 2017, ως έτους Πολιτιστικών Ανταλλαγών και Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κίνας. 
Παρευρέθηκαν στην πόλη μας παιδιά από δύο σχολεία της πόλης Χανγκτσόου, γενέτειρας του Πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα, όπου πραγματοποίησαν εκπαιδευτικά προγράμματα σε συνεργασία με το Νέο Σχολείο Άργους και τα παρουσίασαν στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε και από ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς που παρουσίασε το Λύκειο Ελληνίδων Άργους και κατενθουσίασαν τους φιλοξενούμενους μας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, Καμπόσος Δημήτριος ως οικοδεσπότης της εξαιρετικής βραδιάς, ο  εξοχότατος επιτετραμένος του κ. Πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα κ. Gao, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, οι Αντιδήμαρχοι και οι Πρόεδροι των νομικών προσώπων του Δήμου Άργους Μυκηνών, καθώς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Στεφανόπουλος. 

Η πολιτιστική αυτή ανταλλαγή δημιούργησε τις βάσεις για μια πιο στενή φιλία και συνεργασία με τη Πρεσβεία της Κίνας.

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.