Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αγανάκτηση με τη ΔΕΗ στο Ναύπλιο

Φωτορυθμικό το Ναύπλιο – Αγανάκτηση με τη ΔΕΗ

Κόβεται και ξανάρχεται το ρεύμα εν μέσω καύσωνα

Απαράδεκτη είναι η κατάσταση με το δίκτυο της ΔΕΗ στο Ναύπλιο και σε πολλές άλλες περιοχές, το μεσημέρι του Σαββάτου, αφού το ρεύμα εν μέσω καύσωνα διακόπτεται στις περισσότερες περιοχές σταδιακά, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να αντιμετωπίζονται στην παλιά Πόλη.

Εκεί, υπήρξε διακοπή για μία ώρα περίπου, μετά τις 3 το μεσημέρι.

Πολλοί επαγγελματίες βρίσκονται ήδη σε απόγνωση αφού δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους, μιας και τα κλιματιστικά δεν μπορούν να λειτουργήσουν, με αποτέλεσμα ξενοδοχεία και καταστήματα να «βράζουν».

Πολλές είναι οι αναφορές για καμένες συσκευές, αφού ανά πεντάλεπτο το ρεύμα διακόπτεται και επανέρχεται στη νέα πόλη (περιοχές γύρω από την οδό Άργους), δημιουργώντας τεράστια προβλήματα.

Εντωμεταξύ, από τη ΔΕΗ δεν έχει εκδοθεί καμία ανακοίνωση και τα τηλέφωνα βουίζουν, ώστε να μπορέσει κάποιος να έχει άμεση και έγκυρη πληροφόρηση για το πότε θα αντικατασταθεί το πρόβλημα.

Υπενθυμίζουμε ότι ανάλογα προβλήματα παρατηρήθηκαν και την προηγούμενη Πέμπτη όταν έμεινε χωρίς ρεύμα για πολλές ώρες όλο σχεδόν το Ναύπλιο και τα γύρω χωριά.

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.