Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Καταγγελίες για ρουσφέτια σε βάρος του ΙΚΑ Άργους

Καταγγελίες για ρουσφέτια σε βάρος του ΙΚΑ Άργους

Νέα αναφορά κατέθεσε ο Γιάννης Μανιάτης, σε συνέχεια προηγούμενης, κατόπιν καταγγελίας του συλλόγου εργαζομένων, προς την αρμόδια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Έφη Αχτσιόγλου, αναφερόμενος στην επιστολή του Επιμελητηρίου Αργολίδας, όπου καταγγέλλονται ρουσφετολογικές μικροεξυπηρετήσεις σε βάρος του Υποκαταστήματος του τ. ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Άργους. Με την αναφορά ο Γ. Μανιάτης ζητά να απαντηθούν οι σε αυτήν αναφερόμενες καταγγελίες και επιχειρήματα.

Ακολουθεί το κείμενο της αναφοράς:

Σε συνέχεια προηγούμενης αναφοράς μου, κατόπιν καταγγελίας του συλλόγου εργαζομένων, περί παραβίασης του πληθυσμιακού και γεωγραφικού κανόνα της χωροθέτησης των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ, που οδηγεί σε υποβάθμιση και μεσοπρόθεσμα οριστική κατάργηση του υποκαταστήματος ΕΦΚΑ Άργους, σας υποβάλλω συνημμένη την από 29.6.2017 επιστολή του Επιμελητηρίου Αργολίδας, όπου καταγγέλλονται ρουσφετολογικές μικροεξυπηρετήσεις σε βάρος του Υποκαταστήματος του τ. ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Άργους. Κατόπιν τούτων, σας καλώ να απαντήσετε στις σε αυτήν αναφερόμενες καταγγελίες και επιχειρήματα.

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.