Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αντίσταση υγειονομικών στο 25ευρω

ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 5 Οκτ. 2013
από admin

Θα αντισταθούν σθεναρά οι υγειονομικοί στην επιβολή του εισιτηρίου των 25 ευρώ, που ετοιμάζεται να επιβάλει από τον Ιανουάριο στα νοσοκομεία η κυβέρνηση, γιθα την εισαγωγή ασθενών στα νοσοκομεία.
Η  Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών Νοσοκομείου ανακοίνωσε τα παρακάτω:
Σχετικά με την προγραμματιζόμενη καταβολή 25€ από 1/1/14 για την εισαγωγή ασθενών στα ελληνικά δημόσια νοσοκομεία, η Α.Π. Υγειονομικών έχει να παρατηρήσει τα εξής:

  1. Εξακολουθεί το Υπουργείο Υγείας να ζει όπως φαίνεται σε άλλη χώρα όταν γνωρίζει πολύ καλά την κοινωνική και οικονομική πενία μεγάλου τμήματος του ελληνικού λαού.
  2.  Οι εργαζόμενοι καταβάλλουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές κάθε μήνα και κανένας δεν δικαιούται να τους επιβαρύνει με πρόσφατα βάρη.
  3. Αποτελεί ντροπή για την πολιτεία να ζητά από τον έλληνα εργαζόμενο την φορολογική του δήλωση (όπως ανακοινώθηκε συμπληρωματικά) για την καταβολή ή μη του εισιτηρίου των 25€.

Οι εργαζόμενοι στα Δημόσια Νοσοκομεία θα αντισταθούν σθεναρά στην επιβολή του ανωτέρου μέτρου.

Ετικέτες

Νοσοκομείο Ναυπλίου Νοσοκομείο Άργους Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.