Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ο Γ.Μπαλαμπάνης με τον συνδυασμό του Κωστούρου

Δημοσιεύτηκε28/11/13 - 13:03
από admin

Με ανακοίνωση του ο Γιάννης Μπαλαμπάνης στηρίζει τον Δήμαρχο Ναύπλιου και  θέτει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές του 2014, με το συνδυασμό "Ναύπλιο.Επόμενη μέρα" του Δ.Κωστούρου.
Ο κ.Μπαλαμπάνης δήλωσε: "Με αίσθημα χαράς και τιμής αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρου, να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο και, ευρύτερα, στις δραστηριότητες της δημοτικής παράταξης: “Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα.” της οποίας και ηγείται. 

Η Διοίκηση του Δημήτρη Κωστούρου, όπως τη γνώρισα και εγώ αυτούς τους τελευταίους μήνες, η ειλικρίνεια και η εργατικότητα που διακρίνω στο πρόσωπο του επικεφαλής, η αποτελεσματικότητα στη διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων, έκαναν μονόδρομο τη θετική ανταπόκριση από μεριάς μου, στην τιμητική αυτή πρόταση.

Εξάλλου η επανεγκατάστασή μου στην ιδιαίτερη πατρίδα μου συνοδεύτηκε, από την πρώτη στιγμή, με τη διάθεση να προσφέρω στον τόπο όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα. Ιδιαίτερα σε καιρούς κρίσιμους, όπως οι σημερινοί, αντιλαμβάνομαι ως χρέος μου να συμβάλω κι εγώ, με όλες μου τις δυνάμεις, στην κοινή προσπάθεια ώστε να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς όλες τις προκλήσεις. 

Με γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον το γεγονός ότι με τον Δημήτρη Κωστούρο μοιραζόμαστε την ίδια διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς και υπηρεσίας στον τόπο, τον ίδιο στόχο για ένα Ναύπλιο αντάξιο της “βαριάς” Ιστορίας του"

Ετικέτες

Δημήτρης Κωστούρος Γιάννης Μπαλαμπάνης Δημοτικές εκλογές

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.