Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Επιτυχημένο το Ράλλυ Ακρόπολις (Βίντεο και Αποτελέσματα)

Δημοσιεύτηκε
από admin
Επιτυχημένο το Ράλλυ Ακρόπολις (Βίντεο και Αποτελέσματα)

Για άλλη μια χρονιά , το Ακρόπολις διεξήχθη κανονικά στο πλαίσιο του νέου και σαφώς αναβαθμισμένου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ, το οποίο σχεδιάστηκε από την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα.

Η συγχώνευσή του με το IRC και η ανάληψη της προώθησής του από το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό αθλητικό κανάλι, το Eurosport, και συγκεκριμένα τη Eurosport Events, είχε ως αποτέλεσμα τη θεαματική βελτίωση του Πρωταθλήματος σε κάθε επίπεδο κάτι που αποδείχθηκε τόσο από το αυξημένο ενδιαφέρον των φίλων των αγώνων Ράλλυ όσο και από την παρουσία ισχυρών κατασκευαστών (Peugeot, Skoda), αλλά και από τα νούμερα τηλεθέασης.

Η εντυπωσιακή τελετή έναρξης μεταφέρθηκε  φέτος, σε ένα διαφορετικό σκηνικό,  στον ιστορικής σημασίας, για το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων,  Ισθμό.

Το διαφορετικό φετινό Ακρόπολις, σε συνδυασμό με την παρουσία σχεδόν τριάντα πληρωμάτων από το εξωτερικό, τα οποία απέναντί τους βρήκαν και τους πρωταγωνιστές των ελληνικών αγώνων, αποτέλεσαν τα στοιχεία που έφεραν το ενδιαφέρον στα ύψη.

Στον 3ο γύρο του Ράλλυ Ακρόπολις FIA 2014, νικητές αναδείχθηκαν οι: Craig Breen/Scott Martin (1ος Γενικής), Bryan Bouffier/Xavier Panseri (2ος Γενικής), Kajetan Kajetanowicz/Jarek Baran (3ος Γενικής).

Αποτελέσματα ECR

Αποτελέσματα GRC

- Split Times

 

 

Videos:

 

Ετικέτες

Βίντεο Αποτελέσματα Ολοκλήρωση Μηχανοκίνητος αθλητισμός

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.