Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Τι απέγινε η ηλεκτρονική αλληλογραφία στον Δήμο Ερμιονίδας;

Δημοσιεύτηκε
από admin
Τι απέγινε η ηλεκτρονική αλληλογραφία στον Δήμο Ερμιονίδας;

Τεράστιο ζήτημα έχει προκύψει στον Δήμο Ερμιονίδας με την μη παράδοση της Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Σύμφωνα με καταγγελίες του νέου Δημάρχου Δημήτρη Σφυρή, η Ηλεκτρονική Αλληλογραφία από τις 27 Αυγούστου και πίσω, έχει διαγραφεί από τον υπολογιστή του Δήμου που ήταν αποθηκευμένη, αλλά και από τον κεντρικό υπολογιστή του παροχέα. Για το θέμα αυτό έχει γίνει αναφορά στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου και περιμένουμε να δούμε αν θα λυθεί το μυστήριο τις επόμενες ημέρες. 

Ακολουθούν τα έγγραφα που έστειλε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής προς τον πρώην Δήμαρχο Ερμιονίδας Δημήτρη Καμιζή και τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου. Τα έγγραφα κοινοποιούνται επίσης στον Υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο, στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, στον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Γιώργο Διδασκάλου, καθώς και στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή:


Ο απερχόμενος δήμαρχος Δημήτρης Καμιζής από την πλευρά του του υποστηρίζει πως δεν έχει παραλάβει καμία αίτηση για την παράδοση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, και πως όλα τα email μπορεί να τα παραλάβει η νέα δημοτική αρχή από το ηλεκτρονικό πρωτόκολλο του Δήμου.

Ετικέτες

Δήμος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής Δημήτρης Καμιζής Ηλεκτρονική αλληλογραφία Ερμιονίδα

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.