Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Φωτογραφήσαμε το F16 που τρόμαξε το Ναύπλιο

Δημοσιεύτηκε28/11/14 - 12:06
από admin

Ο φωτογραφικός φακός του «Αναγνώστη Πελοποννήσου» έπιασε το κατάλληλο πλάνο με το Πολεμικό αεροσκάφος  F16, που έκανε πρόβες πάνω από την πόλη για την επίδειξη που θα γίνει την Κυριακή.

Τόσο οι ντόπιοι, όσο και οι λιγοστοί τουρίστες που βρίσκονταν στο Ναύπλιο, τρόμαξαν από την ήχο του πολεμικού αεροπλάνου που πετούσε χαμηλά και αναρωτιούνταν τι συμβαίνει. Τα τηλέφωνα στα γραφεία του «Αναγνώστη» έσπασαν από πολίτες που ζητούσαν να μάθουν τι συμβαίνει.

Όπως γράψαμε από την πρώτη στιγμή δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού όλα γίνονται ενόψει επετείου της  Άλωσης του Παλαμηδίου και της απελευθέρωσης του Ναυπλίου από τον τουρκικό ζυγό. Την ίδια ημέρα θα γίνει επίτιμος δημότης Ναυπλίου ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Η επίδειξη των αεροσκαφών είχε ανακοινωθεί από τον δήμο, πριν μερικές ημέρες ως εξής: «Κατά την διάρκεια του εορτασμού F16 θα ίπτανται του αργολικού ουρανού, ενώ την Κυριακή θα τιμηθεί με το χρυσό κλειδί της πόλης ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για την προσφορά του στην πόλη του Ναυπλίου». Πολλοί δημότες όμως δεν είχαν ενημερωθεί και ανησύχησαν από τις πρόβες, ενώ άλλοι δεν σκέφτηκαν ότι πρόκειται για δοκιμαστική πτήση πριν την επίδειξη της Κυραικής.

Πάντως, αναμενεται πλούσιο θέαμα στον Αργολικό ουρανό, κατά τον εορτασμό της επετείου της απελευθέρωσης του Ναυπλιου.

Την ευκαιρία να θαυμάσουν τις ικανότητες των πιλότων της ομάδας «Ζευς» θα έχουν όσοι παραβρεθούν την Κυριακή 30/11/2014 στις  12 μ. στις εορταστικές εκδηλώσεις της 192ης επετείου εορτασμού της απελευθέρωσης του Ναυπλίου.

Στην πλατεία Φιλελλήνων θα υπάρχει δυνατότητα ηχητικής επικοινωνίας με τον πιλότο την ώρα που το F16 θα πραγματοποιεί ακροβατικούς ελιγμούς πάνω απ το Μπούρτζι.

Video. Το F16 που έκοψε την ανάσα στο Ναύπλιο

Ετικέτες

F16 Ναύπλιο Πολεμικό Αεροσκάφος Ειδήσεις και τοπικά νέα από το Ναύπλιο

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.