Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

8 μήνες απλήρωτες οι καθαρίστριες στα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας της Αργολίδας!

ΔημοσιεύτηκεΤρί. 21 Απρ. 2015
από admin

Απλήρωτο δουλεύει το προσωπικό καθαριότητας στα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας της Αργολίδας, καθώς η ιδιωτική εταιρία που έχει αναλάβει τη δουλειά, τους έχει και δουλεύουν στο τζάμπα από τον Αύγουστο του 2014!

Το θέμα έρχεται στην επιφάνεια έπειτα από καταγγελία του προσωπικού του Κέντρου Υγείας Λυγουριού, που οδήγησε τον βουλευτή Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Ανδριανό να καταθέσει σχετική ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Σύμφωνα με ενημέρωση που είχα και επιστολή του Κέντρου Υγείας Λυγουριού προς τις Διοικήσεις της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας, έπειτα και από αναφορά του προσωπικού του Κ.Υ Λυγουριού, η εταιρεία που έχει αναλάβει με σύμβαση την καθαριότητα των χώρων του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας (Νοσηλευτικές Μονάδες και Κέντρα Υγείας), δεν έχει καταβάλει δεδουλευμένα σε εργαζόμενες καθαριότητας που απασχολεί από τον Αύγουστο του 2014 και δεν προμηθεύει έγκαιρα με υλικά το συνεργείο με αποτέλεσμα οι συμβατικές υποχρεώσεις της να εκτελούνται πλημμελώς.

Κατόπιν αυτού
ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:
(1) Σε ποιες άμεσες ενέργειες θα προβεί για την εξασφάλιση της άμεσης καταβολής των δεδουλευμένων στις ως άνω εργαζόμενες».

 

Ετικέτες

Νοσοκομεία Κέντρα Υγείας Κέντρο Υγείας Λυγουριού Κέντρο Υγείας Κρανιδίου Καθαρίστριες Γιάννης Ανδριανός Νοσοκομείο Άργους Νοσοκομείο Ναυπλίου

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.