Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αυτοεξέταση και δωρεάν υπέρηχοι μαστού στην Κοιλάδα

Δημοσιεύτηκε21/04/15 - 22:47
από admin
Αυτοεξέταση και δωρεάν υπέρηχοι μαστού στην Κοιλάδα

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» , σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοιλάδας " Φράγχθι " ολοκλήρωσε τη δεύτερη περίοδο (πρώτο τετράμηνο έτους 2015) του προγράμματος «Εκπαίδευση στην αυτοεξέταση – Υπέρηχος των μαστών».

Την Παρασκευή 17 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η εκπαίδευση στην αυτοεξέταση στις κατοίκους της Κοιλάδας και την Κυριακή 19 Απριλίου οι γυναίκες υποβλήθηκαν σε δωρεάν υπερηχογραφικό έλεγχο των μαστών.  Την εκπαίδευση πραγματοποίησε ο μαιευτήρας – γυναικολόγος κ. Γιώργος Δωροβίνης και τη λήψη των υπερήχων ο ακτινολόγος κ. Χαρίλαος Μπαρλιάς.  Συμμετείχαν μέλη του Δ.Σ. και εθελόντριες του συλλόγου «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοιλάδας " Φράγχθι ".

Το 2015 για τους σκοπούς του προγράμματος ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» συνεργάστηκε με τον Μορφωτικό σύλλογο Αγίου Ανδριανού την 23η και 25η  Ιανουαρίου 2015, τον Πολιτιστικό και εξωραϊστικό σύλλογο απανταχού Καρυωτών την 6η και 8η Φεβρουαρίου 2015, με το μουσικό σχολείο Αργολίδας «Ιωάννης Καραμάνος» την 13η και 15η  Φεβρουαρίου, με το περιφερειακό τμήμα Ε.Ε.Σ Άργους την 27η Φεβρουαρίου και 1η Μαρτίου, τον Εξωραϊστικό - Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχ. Κλεωνών «Ο Φωκάς» την 13η και 15η  Μαρτίου και τον Παιδικό σταθμό «Χλόη» την 27η και 29η Μαρτίου.

Πληροφορίες: 
Γραφεία συλλόγου «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» (Γούναρη 47), τηλέφωνο επικοινωνίας: 2751068858 και 6946222989.

Λίγα λόγια για το έργο:
Το έργο υλοποιείται από το σύλλογο «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» νομού Αργολίδας στο νομό Αργολίδας και το δήμο Νεμέας και χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη.  Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Τι έχει το μενού για τη συνέχεια;
Την τρίτη περίοδο του προγράμματος (2ο τετράμηνο έτους 2015) η δράση θα συνεχιστεί στις περιοχές του Ναυπλίου, του Αχλαδοκάμπου, της Στέρνας, του Ανυφίου,  του Πορτοχελίου, του Αγ. Δημητρίου Επιδαύρου, του Άργους και του Πετριού Νεμέας.

 
 

Ετικέτες

Κοιλάδα Ερμιονίδα Αυτοεξέταση Υπέρηχος μαστού Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Αργολίδας Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.