Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έσπασαν ταμείο σουβλατζίδικα και παγωτατζίδικα από τους μαθητές

ΔημοσιεύτηκεΔευ. 27 Απρ. 2015
από admin

Πλημμύρισε από μαθητές το Ναύπλιο, που αποτελεί πόλο έλξης και πρώτη επιλογή για τις σχολικές εκδρομές που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο. Εκατοντάδες παιδιά κάθε ηλικίας έχουν γεμίσει τα σοκάκια της παλιάς πόλης.

Για τους μαθητές είναι must προορισμός το Ναύπλιο

Το λιμάνι γέμισε από πούλμαν που σταθμεύουν εκεί.

Σουβλατζίδικα, τυροπιτάδικα, παγωτατζίδικα και φάστ φουντ «έσπασαν» ταμεία, αφού είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι από τις σχολικές εκδρομές στο Ναύπλιο.

Το Ναύπλιο πάντοτε είναι από τους αγαπημένους προορισμούς για τις σχολικές εκδρομές και προτείνεται από πολλά τουριστικά γραφεία για πολλούς λόγους (δεν χρειάζεται πλοίο - άρα μικρότερο κόστος, έχει εύκολη πρόσβαση, αξιοθέατα κλπ).

Παράλληλα για τους συνοδούς καθηγητές είναι εύκολος ο έλεγχος των μαθητών, αφού η κίνησή τους περιορίζεται βασικά στην παλιά πόλη, ενώ εύκολα η εκδρομή μπορεί να χαρακτηριστεί και ως εκπαιδευτική, αν χρειάζεται.

Επίσης με αφετηρία το Ναύπλιο οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται τις Μυκήνες, την Επίδαυρο και άλλες περιοχές.

Ετικέτες

Ναύπλιο Αγαπημένος προορισμός Ειδήσεις και τοπικά νέα από το Ναύπλιο Σουβλατζίδικα Τυροπιτάδικα Παγωτατζίδικα

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.