Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βελτιώσεις στο αλιευτικό καταφύγιο Βραχατίου

Δημοσιεύτηκε
από admin
Βελτιώσεις στο αλιευτικό καταφύγιο Βραχατίου

Τη σύμβαση για την υλοποίηση των λιμενικών έργων βελτίωσης του αλιευτικού καταφυγίου Βραχατίου υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης με την ανάδοχο εταιρεία και τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Πελοπίδα Καλλίρη, την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

«Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για το Δήμο Βέλου – Βόχας και για το σύνολο του Κορινθιακού κόλπου, με σημαντικά οφέλη στην αλιεία, αλλά και στο τουριστικό μας προϊόν» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και τόνισε ότι «υλοποιείται ένα έργο που διακαώς και διαχρονικά απαιτούσε η τοπική κοινωνία».

Το έργο με τίτλο «συμπληρωματικά έργα στο Αλιευτικό καταφύγιο Βραχατίου» είχε προϋπολογισμό 3,9 εκατομμύρια ευρώ και οι εργασίες που θα γίνουν αφορούν την επέκταση υπήνεμου μώλου, τη διαπλάτυνση υπήνεμου μώλου, την εκβάθυνση λιμενολεκάνης, την ολοκλήρωση θωράκισης του προσήνεμου μώλου, τη διαμόρφωση της επιφάνειας κυκλοφορίας του προσήνεμου μώλου και τον εξοπλισμό των ανωδομών. 
 

Ετικέτες

Βραχάτι Κορινθία Πέτρος Τατούλης

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.