Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Το ΣΔΟΕ ξαμολήθηκε στο Ναύπλιο-Συλλήψεις σε ταβέρνα

Δημοσιεύτηκε
από admin
Το ΣΔΟΕ ξαμολήθηκε στο Ναύπλιο-Συλλήψεις σε ταβέρνα

Μαζί με τους τουρίστες στο Ναύπλιο βρέθηκε εχθές και η οικονομική αστυνομία, όπου πραγματοποίησε μπαράζ φορολογικών ελέγχων σε ταβέρνες και καφετέριες. Οι αστυνομικοί μάλιστα προχώρησαν σε δύο συλλήψεις για μη έκδοση αποδείξεων.

Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε ότι ταβέρνα δεν διέθετε άδεια της αρμόδιας αρχής για τη λειτουργία της, ενώ δεν είχαν εκδοθεί σε 13 τραπέζια με πελάτες αποδείξεις για τα προσφερόμενα είδη (φαγητά-ποτά), συνολικής αξίας 452 ευρώ.

Επίσης, βρέθηκε να απασχολείται ένας εργαζόμενος χωρίς να αναγράφεται στους πίνακες προσωπικού. Η 45χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος και ο 45χρονος προσωρινά υπεύθυνος συνελήφθησαν και σήμερα με τη σε βάρος σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ναυπλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το γλωσσάρι της φοροδιαφυγής

Παράλληλα, σε κατάστημα (εστιατόριο-ταβέρνα) διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί σε τέσσερα τραπέζια με πελάτες αποδείξεις για τα προσφερόμενα είδη (φαγητά-ποτά), καθώς και ότι απασχολούνταν ένας εργαζόμενος χωρίς να αναγράφεται στους πίνακες προσωπικού.

Για όλες τις περιπτώσεις συντάχθηκε έκθεση φορολογικού ελέγχου και για το σύνολο των παραβάσεων και θα ενημερωθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες (ΔΟΥ, ΙΚΑ) για την επιβολή διοικητικών προστίμων.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr &financialpolice@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

 

Ετικέτες

ΣΔΟΕ Ναύπλιο Συλλήψεις Οικονομική αστυνομία Αποδείξεις Ειδήσεις και τοπικά νέα από το Ναύπλιο Έλεγχοι Ταβέρνες

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.