Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ολοκληρώθηκε το Event Series του Harvard στο Ναύπλιο

Δημοσιεύτηκε
από admin
Ολοκληρώθηκε το Event Series του Harvard στο Ναύπλιο

Στις 10 Ιουνίου ολοκληρώθηκε η σειρά διαλέξεων “Events Series 2015” του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών, με την ομιλία του Κωνσταντίνου Ιωαννίδη, Επίκουρου Καθηγητή στο Τμήμα Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης, της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, με θέμα: «Ενδύματα αδειανά: Ο Γκρέκο και το σώμα». 

Η διάλεξη έγινε στην «Αίθουσα διαλέξεων Οικογένειας Νίκου Μαζαράκη» του ΚΕΣ και συνομιλήτρια ήταν η Ελένη Φιλιππάκη, Mέλος ΣΕΠ στον Ευρωπαικό Πολιτισμό στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
 

Για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της σειράς εκδηλώσεων το ΚΕΣ συνεργάστηκε και φέτος με τους Δήμους Ναυπλιέων, Άργους-Μυκηνών, Ερμιονίδας και Επιδαύρου καθώς και με το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, τη Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία και το Σύλλογο των εν Ελλάδι αποφοίτων του Πανεπιστημίου Harvard. Το ΚΕΣ του Harvard ευχαριστεί όλους τους φορείς για την εφετινή συνεργασία καθώς και τους ομιλητές, αλλά και το κοινό που τίμησαν με την παρουσία τους το "Events Series 2015".

Το φετινό πρόγραμμα των διαλέξεων του Event Series είχε ως γενικό θέμα: «Η φαντασία στην επιστήμη και την τέχνη».
 
 

Ετικέτες

Τμήμα Ελληνικών Σπουδών Κωνσταντίνος Ιωαννίδης Ναύπλιο Ειδήσεις και τοπικά νέα από το Ναύπλιο Διάλεξη

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.