Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αναλήψεις μέχρι 420 ευρώ την εβδομάδα

Δημοσιεύτηκε
από admin
Αναλήψεις μέχρι 420 ευρώ την εβδομάδα

Κανονικά θα ανοίξουν την προσεχή Δευτέρα τα υποκαταστήματα των τραπεζώνσε όλη την Επικράτεια σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και ορίζει ποιες συναλλαγές επιτρέπονται αλλά και ποιες είναι οι αλλαγές που θα εφαρμοστούν στις αναλήψεις μετρητών.

Ειδικότερα σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου από την προσεχή Δευτέρα εξακολουθούν να μην επιτρέπονται οι αναλήψεις μετρητών από τα ΑΤΜ που υπερβαίνουν τα 60 ευρώ ημερησίως ωστόσο οι καταθέτες μπορούν να πραγματοποιούν σωρευτικές αναλήψεις ανά εβδομάδα έως του ποσού των 420 ευρώ.

Επίσης απαγορεύονται να ανοίγονται νέοι λογαριασμοί όψεως ή καταθετικοί ή να προστίθενται συνδικαιούχοι στους ήδη υφισταμένους λογαριασμούς. Παράλληλα δεν ενεργοποιούνται αδρανείς λογαριασμοί.

Κατά ένα μήνα παρατείνεται η καταβολή της πρώτη δόσης φόρου εισοδήματος για όσους υποβάλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις από τις 18 Ιουλίου και μετά σύμφωνα με τη νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου...

Ειδικότερα στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου αναφέρεται πως δίδεται παράταση στην καταβολή της 1η δόσης για όσους θα υποβάλουν τις φορολογικές δηλώσεις τους από τις 18 Ιουνίου και μετά κατά ένα μήνα. Δηλαδή αντί να καταβληθεί η πρώτη δόση στις 30 Ιουλίου παρατείνεται έως τις 31 Αυγούστου.

Ολόκληρη η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου
 

Ετικέτες

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ΑΤΜ Τράπεζες

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.