Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Και ο Ανδριανός κατά Βαρουφάκη

Δημοσιεύτηκε
από admin
Και ο Ανδριανός κατά Βαρουφάκη

Ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός συνυπέγραψε, μαζί με άλλους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή με αποδέκτη τον Πρωθυπουργό.Η ερώτηση αφορά τα δημοσιεύματα που παρουσιάζουν τον πρώην Υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη να προετοιμάζει παρατραπεζικό σύστημα με υπεξαίρεση δημόσιου υλικού και υποκλοπή προσωπικών δεδομένων  με σκοπό τη μετάβαση σε εθνικό νόμισμα.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
 
 
«Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ

Σε δημοσίευμα της Καθημερινής της Κυριακής (26/7/2015) ο πρώην Υπουργός Οικονομικών εμφανίζεται να δηλώνει, σε κλειστή σύσκεψη με στελέχη ξένων hedge funds,  πως με δική σας εντολή προετοίμαζε εναλλακτικό σχέδιο εξόδου από την Ευρωζώνη σε περίπτωση αποτυχίας των διαπραγματεύσεων. 

Προκλητικά αδιάφορος για τις πολιτικές και νομικές συνέπειες των λεγομένων του, ο κ. Βαρουφάκης εμφανίζεται να έχει σχεδιάσει – σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα - τη προετοιμασία ενός παρατραπεζικού συστήματος για τη δημιουργία ενός συστήματος παράλληλων πληρωμών σε νέο νόμισμα, μέσω της καταστρατήγησης του τρόπου λειτουργίας της ανεξάρτητης Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, την υπεξαίρεση υλικού από δημόσιες υπηρεσίες  και την καταπάτηση του φορολογικού απορρήτου.

Επειδή η μετάβαση σε εθνικό νόμισμα συνιστά καθ’ υπέρβαση ερμηνεία της εκλογικής εντολής που σας έδωσε ο ελληνικός λαός, οι ενέργειες που αποδίδονται από το δημοσίευμα στον πρώην Υπουργό Οικονομικών συνιστούν εκτροπή που επισείουν την απόδοση όχι μόνο πολιτικών αλλά και ποινικών ευθυνών.

Η χώρα έχει πληρώσει ήδη πολύ ακριβά την προχειρότητα, τις αστοχίες και τον  ερασιτεχνισμό  πρώην στενών συνεργατών σας.
 
Ερωτάσθε:
 
1.   Είναι αληθές το δημοσίευμα το οποίο εμφανίζει τον πρώην Υπουργό των Οικονομικών να προετοιμάζει κατ’ εντολή σας λεπτομερές σχέδιο για  την  έξοδο από την Ευρωζώνη;».

Ετικέτες

Γιάννης Ανδριανός Ερώτηση Γιάνης Βαρουφάκης

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.