Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μαραθώνιος στο Κολοκοτρωνίτσι!

Δημοσιεύτηκε4/09/15 - 11:41
από admin
Μαραθώνιος στο Κολοκοτρωνίτσι!

Για πρώτη φορά διοργανώνεται ημιμαραθώνιος στην Καρυά Αργολίδας και μπορούν να συμμετέχουν δρομείς και ορειβάτες υποβάλλοντας αιτήσεις.

Αναλυτικά παρακάτω είναι τα στοιχεία του μαραθωνίου:

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Καρυά, Αργολίδας.
Ημερομηνία: 27 Σεπτεμβρίου 2015.
Ώρα εκκίνησης: 09:00 π.μ. για τους δρομείς, 09:15 π.μ. για περιπατητές – Ορειβάτες.
Απόσταση: 19.100 μέτρα για δρομείς και 8.100 μέτρα για Περιπατητές - Ορειβάτες.

Διοργανωτές: Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας (Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού-Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α-Υ.) - Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας - Δήμος Άργους-Μυκηνών - Τ.Κ. Καρυάς Αργολίδας – Φυσιολατρικός Αθλητικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Αθηνών .

Περιγραφή Διαδρομής: Διαδρομή Δρομέων : http://ridewithgps.com/routes/9921190

Διαδρομή Περιπατητών - Ορειβατώνhttp://ridewithgps.com/routes/9921661

Τροφοδοσία: Θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας ανά 5χλμ. περίπου και στον τερματισμό.

Χρονικό Όριο Αγώνα: Οι δρομείς και οι περιπατητές - Ορειβάτες θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον αγώνα σε 240 λεπτά.

Παραλαβή Αριθμών: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται, έως και μια ώρα πριν την εκκίνηση, στο χώρο της αφετηρίας για την παραλαβή των αριθμών.

Διευκρινίζεται πως η ηλεκτρονική χρονομέτρηση του αγώνα θα αφορά μόνο τους δρομείς.

Έπαθλα: Οι τρεις πρώτοι Άνδρες γενικής κατηγορίας και οι τρεις πρώτες Γυναίκες γενικής κατηγορίας θα λάβουν κύπελλο. Σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.

Κατάθεση δηλώσεων - προθεσμία: Προθεσμία υποβολής δηλώσεων ορίζεται η Τετάρτη 23/09/2015. Οι διοργανωτές παρακαλούν για την έγκαιρη αποστολή των αιτήσεων συμμετοχής.

Κόστος συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ

Πληροφορίες: Δρομείς στο τηλέφωνο 6978611666 (Δημήτριος Σαμαρτζής).

Περιπατητές – Ορειβάτες στο τηλέφωνο 6972705070 (Σπύρος Τότσικας).

Εξοπλισμός: Προβλέπεται υποχρεωτικός εξοπλισμός για τους αθλητές στη διάρκεια του αγώνα και αυτός αποτελείται από ένα και μόνο αντικείμενο: Παγούρι υδροδοσίας 500 ml.

Εθελοντική Προσφορά

Ο αγώνας θα υποστηριχτεί υγειονομικά από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ναυπλίου. Σημαντική Υποστήριξη στον Αγώνα θα παρέχουν οι Φίλοι Μοτοσικλέτας Αργολίδας (ΦΙΛΜΑ), το 1ο Σώμα Προσκόπων Άργους , το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων Ο.Τ.Ε. Αργολίδας και ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος των Απανταχού Καρυωτών και Φίλων της Καρυάς '' ΤΟ ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ ''.

Οργανωτική Επιτροπή: Βύρλας Δημήτριος – Σαμαρτζής Δημήτριος (ΜαραθωνοδρόμοιΔρομείς Αργολίδας), Δελής Νικόλαος (Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Άργους-Μυκηνών), Μπολιαρης Κωνσταντίνος (Προεδρος Τ.Κ. Καρυάς), Τότσικας Σπύρος (Μέλος Δ.Σ. Φυσιολατρικού Αθλητικού Ορειβατικού Συνδέσμου Αθηνών).

Αιτήσεις Εγγραφής Δρομέων και Περιπατητών εδώ:

https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=d4dee499fc47ac08db33dec8945803eb

Ιατρική Εξέταση: Όλοι οι αθλητές -τριες οφείλουν να έχουν περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα αγωνισθούν με δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν τραυματισμό των συμμετεχόντων κατά την διάρκεια του αγώνα. Όριο ηλικίας για τους δρομείς είναι το 18ο έτος. Για τους περιπατητές κάτω των 18 ετών απαιτείται η συνοδεία γονέων ή συνοδών. Οι αγωνιζόμενοι συναινούν στη λήψη φωτογραφιών για χρήση στον Τύπο.

Ετικέτες

Αργολίδα Καρυά Μαραθώνιος Δρομείς Περιπατητές Ορειβάτες

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.