Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Δωρεάν σίτιση και στέγαση για φοιτητές από το Νοσοκομείο Άργους

Δημοσιεύτηκε
από admin
Δωρεάν σίτιση και στέγαση για φοιτητές από το Νοσοκομείο Άργους

Η Νοσηλευτική Μονάδα Άργους, κατόπιν εισηγήσεως του Διοικητή Λάμπρου Δημητρογιάννη και απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, θα παρέχει δωρεάν σίτιση και στέγαση σε φοιτητές νοσηλευτικών και παραϊατρικών επαγγελμάτων που πραγματοποιούν την εξάμηνη πρακτική τους άσκηση.

Με αυτό τον τρόπο το Νοσοκομείο  Άργους στηρίζει έμπρακτα τους φοιτητές επαγγελμάτων υγείας καθώς θα μπορούν να ολοκληρώσουν απερίσκεπτα την εκπαίδευσή τους, θα ενσωματωθούν καλύτερα στις δομές του Νοσοκομείου και θα αποφορτιστούν οι οικογενειακοί προϋπολογισμοί από το κόστος της εξάμηνης εκπαίδευσης, ιδίως στις σημερινές δύσκολες δημοσιονομικές συνθήκες.

Το Νοσοκομείο Άργους συνεχίζει τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης τόσο για τους πολίτες όσο και για το προσωπικό, διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο την παροχή υπηρεσιών υγείας αλλά και τις συνθήκες εργασίας.  
 

Ετικέτες

Νοσοκομείο Άργους Δωρεάν σίτιση Δωρεάν στέγαση Φοιτητές Άργος Ειδήσεις και τοπικά νέα από το Άργος

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.