Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Δωρεάν ψυχολόγοι για γονείς στο Άργος

ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 25 Σεπ. 2015
από admin

Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης του Δήμου Άργους-Μυκηνών ανακοινώνει την πραγματοποίηση ομάδας γονέων με στόχο την ενημέρωση των γονέων για την ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών, την εκμάθηση αποτελεσματικών τρόπων επικοινωνίας με τα παιδιά, την ανάπτυξη δεξιοτήτων των γονέων και την πρόληψη προβλημάτων στην οικογένεια.

Η ομάδα απευθύνεται σε γονείς και των δύο φύλων, με παιδιά προσχολικής, σχολικής και εφηβικής ηλικίας.

Οι συναντήσεις της ομάδας θα είναι συνολικά δέκα, θα πραγματοποιούνται μία φορά τη βδομάδα, κατά τις πρωινές ώρες, και κάθε συνάντηση θα έχει διάρκεια 2 ώρες. 

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην ομάδα γονέων μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, στα τηλέφωνα 6936153860 ή 6947859030, από Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 9:00-15:30.

Η συμμετοχή στην ομάδα είναι δωρεάν.
 

Ετικέτες

Άργος Ψυχολόγοι Γονείς Ειδήσεις και τοπικά νέα από το Άργος Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης Ομάδα γονέων

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.