Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αλλάζει πάλι διοίκηση ο Παναργειακός;

Δημοσιεύτηκε
από admin
Αλλάζει πάλι διοίκηση ο Παναργειακός;

Με μία λιτή ανακοίνωση ο Παναργειακός συγκαλεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη η οποία προμηνύει διοικητικές αλλαγές. Ήδη έχουν προηγηθεί ζυμώσεις τις προηγούμενες εβδομάδες, που οδήγησαν και στην αλλαγή του προπονητή που είχε επιλέξει η παρούσα διοίκηση, με τον Μπολάνο να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας και τον Γιάννη Δουβίκα να αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση στη συνέλευση θα συζητηθεί η ενδεχόμενη παραίτηση της υπάρχουσας διοίκησης και η εκλογή νέας.

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Ο. Παναργειακός καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στις 6.30 μμ, στο Επιμελητήριο Αργολίδας. Το θέμα της συνέλευσης αφορά συζήτηση για το άμεσο μέλλον της ομάδας καθώς και την  παραίτηση του υπάρχοντος Διοικητικού Συμβουλίου και εκλογή νέου, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις."

 

Ετικέτες

Παναργειακός Άργος Γενική Συνέλευση

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.